Latest Instagrams
20/11/2016

New in from MAC Cosmetics

I sure do have a week spot for MAC lip products, I just can't walk past MAC counter without purchasing something. And so I did this time! I treated myself with two lipsticks and two lip pencils.



Finally, finally I bought Ruby Woo. If you read my blog or follow me on Instagram you will know that Ruby Woo was on my wishlist for years but somehow I just postponed buying it. Now that I own it I am over the moon - I just freaking love it! It is my perfect red lipstick. I love how easy it applies - since it is very matte it is quite hard to smudge it. Also, I don't feel it drying - I've read that many find it too dry and uncomfortable to wear, well I don't have this problem -works perfectly on me. This is definitely one of my favourite lipsticks at the moment.


I also purchased lip pencil in shade Soar, just because it was well raved about in YouTube (I mean if ViviannaDoesMakeup loves it, I must have it) and also because it looked great. Very wearable colour.

My next purchase was quite unusual for me, I mean I love my dark lip, but by purchasing lipstick in shave Cyber I went a step further. It is very intense dark purple, looks almost black and for some reason, I just fell in love with it whilst swatching at the MAC counter. It is definitely out of my comfort zone, not suitable for everyday makeup and looks way darker on my lips than on swatches, but I still love it. I also picked up lip pencil in the same shade as I figured out that it will be extremely difficult to apply this lipstick without it.




Man noteikti ir vājība pret MAC lūpu produktiem - ja jau kādu laiku lasat manu blogu vai sekojat man Instagram, tad zināsiet, ka man ik pa laikam ļoooti patīk sevi palutināt ar kādu jaunu lūpu krāsu no MAC. Arī šoreiz nevarēju vienaldzīgi paiet garām MAC stendam - iegādājos divas lūpu krāsas un divus lūpu zīmuļus.
Pirmais un vislabākais ko izvēlējos ir Ruby Woo lūpu krāsa - jau gadiem to vēlējos to nopirkt, bet vienmēr pēdējā brīdī izlēmu par labu kādam citam tonim. Kopš to iegādājos, tā jau ir pamanījusies kļūt pat vienu no manām visu laiku mīļākajām lūpu krāsām. Manuprāt, tas ir ideāls sarkanais tonis - spilgts un pamanāms, bet arī ikdienai piemērots. Tā kā šī ir matētā lūpu krāsa, to uzklājot ir jāpieliek nelielas pūles, jo saskaroties ar lūpām rodas neliela pretestība, bet tas palīdz izvairīties no izsmērētas lūpukrāsas gala rezultātā. Daudzi ir sūdzējušies, ka šī ir ļoti sausinoša lūpu krāsa, kas ilgstoši to valkājot rada diskomfortu lūpām - neko tādu nejutu, lūpas nelikās nemaz sausākas, bet tas vizdrīzāk katram ir individuāli.

Vēl mana izvēla krita par labu lūpu zīmulim tonī Soar, galvenokārt tāpēc, ka šis produkts bija ļoti izslavēts internetā (ja Annai no ViviannaDoesMakeup šis zīmulis bija favorītos, man to noteikti vajag) un arī tādēļ, ka šī krāsa ir ļoti skaista, neuzkrītoša un sader ar daudzām man piederošām lūpu krāsām.

Pēdējais uz ko krita mana izvēle ir lūpu krāsa un zīmulis tonī Cyber. Tonis, kas ir diezgan ārpus mans komforta zonas. Tā ir ļoti tumši violeta lūpu krāsa, tik tumša un piesātināta, ka izskatās gandrīz melna. Man patīk tumšas un izteiktas lūpas, tas nevienam nav noslē[ums, bet šis tonis ir krietni tumšāks, kā pierasts, noteikti nebūs ikdienai piemērota krāsa, bet kādam pasākuma, - kādēļ ne? Jāpiebilst, ka uz lūpām tā izskatās krietni melnāka, nekā to izmēģinot uz rokas. Lai varētu šo lūpukrāsu akurāti uzklāt, iegādājos arī lūpu zīmuli.

No comments:

Post a Comment

Latest pins