Latest Instagrams
04/06/2018

Olaplex No3 - vai tas ir to vērts

Kopš manos matos atkal parādījās blondās šķipsnas es sāku šķietami nebeidzamos brīnumlīdzekļa meklējumus. Ko tieši es meklēju - līdzekli, kas ļautu manām gaišajām cirtām izskatīties dzīvīgām un veselīgām visu laiku, ne tikai dienā, kad esi bijis pie friziera. jo blondo matu lāsts ir tas, ka tie ļoti bieži izskatās ka salmu kūlis - sausi, stīvi un nespodri. Matu maskas, kondicionieri, balzami un serumi - pieejamo līdzekļu arsenāls ir diezgan plašs, bet vismaz manā gadījumā, rezultāts ir salīdzinoši īss - mati ir dzīvīgi pirmo dienu un tad atkal sāk izskatīties neveselīgi.

Par Olaplex līdzekļiem pirmo reizi dzirdēju pirms pāris gadiem, kad kāda no ārzemju blogerēm jūsmīgi stāstīja par šo jauno un revolucionāro mato krāsošanas un kopšanas veidu. Ko es uzreiz nesapratu ir tas, ka pat ja mati netiek krāsoti ar Olaplex, mēs vienalga varam lietot Olaplex No3  - matus atjaunojošo līdzekli.

Kas vispār ir Olaplex? Primāri Olaplex ir 3 fāžu matu apstrāde, kurā 2 no šīm fāzēm tiek veiktas salonā, bet trešo fāzi ir iespējams veikt arī mājas apstākļos. Galvenā šo produktu būtība ir tāda, ka tie matus ārstē no iekšienes, atjaunojot krāsošanas un ķīmiskās apstrādes rezultātā bojātās matu saites. Ja mati gadiem ir tikuši balināti, tad Olaplex būs tas līdzeklis, kas atjaunos matu struktūru, atgriezīs tiem spēku un padarīs tos veselīgakus.

Pirmā fāze - tiek lietots Olaplex No1 Bond Multiplier. To vai nu iejauc balinātājā, pirms matu krāsošanas, vai arī lieto vienu pašu kā atsevišķu ārstnieciskas iedarbības produktu. Biežāk gan tas tiek pievienots balinātājam.
Otrā fāze - kad balinošā krāsa ir izskalota no matiem, tiem uzklāj Olaplex No2 Bond Perfector. Otrās fāzes līdzeklim ļauj iedarboties uz matiem vizmaz 20 minūtes, labāka rezultāta sasniegšanai.
Trešā fāze - tiek lietots Olaplex No3, un šo soli mēs visas varam veikt mājas apstākļos. Mitros un dvielī nosusinātos matos visā to garumā ieklāj Olaplex No3 un ļauj tam iedarboties vismaz 10 minūtes, tomēr jo ilgak to matos turēsiet jo labāks būs rezultāts. Citi iesaka ļaut tam iedarboties visu nakti. Pēc tam matus mazgā ar šampūnu, lieto masku/kondicionieri kā parasti.

Kāda ir mana personīgā pieredze lietojot Olaplex No3? Mani mati nav krāsoti ar Olaplex, lietoju tikai trešās fāzes līdekli. Lai gan lietošanas instrukcijā ir teikts, ka šis līdzeklis ir jālieto reizi nedēļā - nedaru to tik bieži. Par iedarbības ilgumu - esmu to turējusi matos gan minimalās 10 minūtes, gan arī 4-5 stundas, un te nu noteikti jāpiekrīt tam, ka jo ilgāk ļausiet produktam iedarboties, jo labāki būs rezultāti. Jau mazgājot produktu ārā no matiem ir jūtams, ka tie ir kļuvuši mīkstāki un pakļāvīgāki. Izžāvēti uz iztaisnoti/salokoti mati ir krietni spīdīgāki un daudz dzīvīgāki, tiem vairs nav tā stīvuma, kas ir raksturīgs balinātiem matiem. Turklāt šīs īpašības mati saglabā vismaz 3 dienas, kas ir ļoti labs rādītājs. Kopš esmu sākusi lietot Olaplex esmu saņēmusi diezgan daudz komplimentus par manu matu izskatu, un ja agrāk nesapratu, kā blondi mati var būti spīdīgi un dzīvības pilni, tad tagad jūtu, ka man pašai tādi ir :)

Šī produkta ēnas puse noteikti ir tā cena - 100ml pudelīte maksā vidēji 30€. Tomēr produkts ātri neizlietojas - esmu to lietojusi reizes 6, uz izlietota ir apmeram 1/3 no pudeles. Ja cena nebiedē un matus gribas paārstēt - noteikti iesaku, domāju nenožēlosiet.

Vērtējums - 8/10
Cena - 30€ (šobrīd klipshop.lv 20% atlaide - 24,80€)

No comments:

Post a Comment

Latest pins