Latest Instagrams
23/01/2017

Dadžu eļļa - brīnumlīdzeklis matiem

Pēdējā laikā, pēc matu krāsošanas salonā, man ir parādījusies jauna problēma - blaugznas. Un ne jau šādas tādas sīkas blaugzniņas, bet gan milzīgas blaugznu pārslas izkaisītas pa visu galvu. Turklāt tās bija tik lielas un pamanāmas, ka darbā kāda kliente tās pamanījusi iežēlojās par mani un padalījās savā matu kopšanas receptē.

Viņas ieteiktais brīnumlīdzeklis bija dadžu eļļa. Itkā par to bija šis tas dzirdēts un tajā pašā laika absolūti neko nezināju par šīs eļļas sniegtajiem labumiem. Sieviete, kas man šo eļļu ieteica, pati to sāka lietot, kas pēc neveiksmīga friziera apmeklējuma viņas mati bija pārbalināti, kļuvuši trausli un blaugznaini, kā arī sāka izkrist.

Sarkana kā biete (naivi biju cerējusi, ka apkārtējie tomēr nepamana manu apsnigušo galvu), bet bezgala pateicīga izpalīdzīgajai kundzei maršēju uz tuvāko veikalu pēc savas dadžu eļļas pudelītes.

Savu eļļu atradu Siberika veikalā (cena aptuveni 3,50€), tiesa gan šī nav "tīrā dadžu eļļa", bet gan papildināta ar keratīnu, kas domājams to nekādā ziņā nepadara sliktāku.


Dadžu eļļu matiem lieto lai:

  • stiprinātu un atjaunotu novājinātus un bojātus matus (matus, kas cietuši no balināšanas, ķīmiskās apstrādes utt.)
  • veicinātu matu augšanu
  • novērstu galvas ādas sausumu un blaugznu veidošanos
  • novērstu matu izkrišanu
Lietošana.
Ideālā lietošanas recepte - siltā ūdenī samitrinātos un dvielī nosusinātos matos iemasē uzsildītu dadžu eļļu (sāk ar matu saknēm, pamazām iemasējot eļļu visā matu garumā un izķemmējot matus ar retu saru ķemmi), ietin matus polietilēna plēvē un dvielī (lai maksimāli saglabātu siltumu) un patur eļļu matos 1-3 stundas, pēc tam matus izmazgājot ka parasti.
Slinkā darba dienas lietošanas recepte - iemasē eļļu sausos matos, ietin plēvē un dvielī - patur 30 min līdz stundai un izmazgā kā parasti. Efekts protams nav tik iespaidīgs kā pirmajā variantā, bet vienalga ir pamanāms un ievērības cienīgs.


No visiem šīs eļļas piedāvātajiem labumiem mani visvairāk interesēja tieši atbrīvošanās no blaugznām. Jāsaka, ka ar šo darbu eļļa tika galā godam - jau no pirmās lietošanas reizes jutu uzlabojumus - lielās blaugznas bija pazudušas. Tiesa gan kādu laiku eļļu nelietojot blaugznas sāk parādīties atkal - tiesa gan daudz mazākos apmēros un daudzumos.
Par matu uzkrišanas novēršanu man nav daudz ko teikt - kā mati izkrita pirms eļļas, tā izkrīt arī tagad. Pietiekami lielā daudzumā.
Par matu augšanu - piekrītu. Mati tiešām aug šķietami ātrāk - to esmu pamanījusi es, mana friziere un tuvākās draudzenes.
Matu stiprināšana un atjaunošana - mati pēc eļļas lietošanas tiešām izskatās krietni dzīvīgāki un veselīgāki. 

1 comment:

  1. VAI JUMS NEPIECIEŠAMS PERSONAS/UZŅĒMUMA/IEGULDĪJUMU KREDĪTS? SAZINIETIES AR MUMS ŠODIEN, PA e-pastu Mrrolandjohnson62@gmail.com

    Mēs esam izsnieguši vairāk nekā 1 miljardu USD biznesa aizdevumus vairāk nekā 15 000 uzņēmumu īpašniekiem, tāpat kā jūs. Mēs izmantojam mūsu pašu noteikto riska tehnoloģiju, lai sniegtu jums pareizo biznesa aizdevumu, lai jūs varētu attīstīt savu biznesu. Mūsu pakalpojumi ir ātri un uzticami, aizdevumi tiek apstiprināti 24 stundu laikā pēc veiksmīgas pieteikuma iesniegšanas. Mēs piedāvājam aizdevumus no minimālā diapazona no USD 5000 līdz USD 500 miljoniem.

    Vai jums ir problēmas ar neapmaksātiem rēķiniem un nezināt, uz kuru pusi iet vai kur vērsties? Kā būtu ar cienījamas parādu konsolidācijas firmas atrašanu, kas var palīdzēt samazināt ikmēneša iemaksu, lai jums būtu pieejamas atmaksas iespējas, kā arī būtu iespēja elpot, kad mēneša beigās ir jāsamaksā rēķini? Rolands Džonsons ®Capital Managements Inc™ ir atbilde. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu ikmēneša izdevumu slodzi. E-pasts (Mrrolandjohnson62@gmail.com)

    VAI NEPIECIEŠAMS 100% FINANSES? mēs izsniedzam aizdevumus ar pieņemamu procentu likmi 2%
    Uzņēmuma ®Capital Managements Inc™ (Mrrolandjohnson62@gmail.com) mērķis ir nodrošināt izcilus profesionālus finanšu pakalpojumus.

    Mūsu pakalpojumi ietver šādus pakalpojumus:

    * Kravas automašīnu aizdevumi
    * Aizdevumi privātpersonām
    * Parādu konsolidācijas aizdevumi
    * Auto aizdevumi
    * Uzņēmējdarbības aizdevumi
    * Kredīti izglītībai
    * Hipotēka
    *Refinansēšanas aizdevumi
    * Mājas kredīti

    Mēs sniedzam jums aizdevumu ar zemu procentu likmi 2% un aizdevuma termiņu no 1 līdz 30 gadiem, lai atmaksātu aizdevumu (nodrošinātu un nenodrošinātu). Neatturiet savas finansiālās problēmas pie sevis, lai jūs nebūtu parādu saimnieks vai finansiālās spriedzes, tāpēc jums ir steidzami jāsazinās ar mums, lai saņemtu savu finanšu problēmu risinājumu. Mums būs liels prieks, ja būsiet finansiāli stabili. E-pasts (Mrrolandjohnson62@gmail.com)

    PIEZĪME. Ņemiet vērā, ka faila apstrāde aizņems tikai mazāk nekā 24 stundas, un tas ir 100% garantēts neatkarīgi no jūsu kredītreitinga.

    Ar cieņu,
    Rolands Džonsons
    E-pasts: Mrrolandjohnson62@gmail.com
    Mēs esam sertificēti, un jūsu privātums ar mums ir 100% drošībā. Vairs neuztraucieties par saviem aizdevumiem vai finansēm.

    ReplyDelete

Latest pins