Latest Instagrams
15/01/2017

Ķēriens no Macadamia

Jau kuro gadu pārliecinos, ka labākais laiks lai iepirktos ir pirmās nedēļas pēc svētkiem - atlaides ir visur-šoreiz uzrunāja atlaides Drogās.
Jau labu laiku esmu manījusi, ka Drogu plauktos ir parādījušies Macadamia matu kopšanas produkti, par kuriem ir dzirdētas un lasītas ļoti labas atsauksmes. Tomēr cena šai produkcijai nav tā maciņam draudzīgakā, tādēļ, kad ieraudzīju, ka dāvanu komplektam, kura sastavā ir ķemme un eļļiņa matiem cena ir būtiski kritusies, daudz nedomāju.

Matu ķemme, kurai darbības princips ir gluži kā Tangle Teaser manās acīs ir īsts dārgakmens - matus tiešām neplēš, labi izķemmē gan sausus gan mitrus matus un ir ļoti ērta lietošanā. Man ļoti patīk fakts, ka šai ķemmei ir rokturis, jo tā trūkums biju iemesls kāpēc ar Tanagle Teaser tā arī nesadraudzējos.

Runājot par eļļu matiem (kas patiesībā nav eļļa, bet gan ārstējošais līdzeklis ar makadamijas eļļu) - tā liekus komentārus neprasa. To var lietot gan mitros, gan sausos matos - gan visa matu garumā, gan tikai galos. Es to lietoju sausos matos, un tikai galos, jo konsistence liekas nedaudz par smagu visam matu garumam.Tā ka pats līdzeklis ir diezgan biezas konsistences tas ir samērā ekonomisks (kopmlektā iekļautā produkta tilpums 10ml). Ko labu tad dara? Baro, ārstē un padara matus paklausīgus. Nevar nepieminēt produkta fantastisko smaržu, kas matos turās diezgan ilgi.

Noteikti gribēšu izmēgināt vēl kādu produktu no Macadamia (sevišķi interesē viņu matu maska), bet šis komplekts viennozīmīgi bija labs iepazīšanās porodukts.
Iegādajos Drogās par 8,25€ (oriģināla komplekta cena bija ap 16€ ja nemaldos).

No comments:

Post a Comment

Latest pins