Latest Instagrams
30/10/2012

Ciao!

Lai iepazītos sāksim ar to, par ko šis blogs īsti ir/būs un, kas mani iedvesmoja to izveidot. Garlaicības vadīta kādu dienu intensīvi un var teikt pēc kārtas skatījos dažādus video YouTube. Sāku ar jau zināmiem kuriozu video, kam pa visu pavīdēja krietni daudz "cute animals" satura, līdz uzdūros tā saucamajai "beauty/make up guru" nišai, kas jāatzīst mani pamatīgi ievilka. Pilnīgi svešas sievietes kameras priekšā dalījās savos skaistumkopšanas noslēpumos, mācīja kā ieveidot matus, kombinēt apģērbu, veidot make up un vienkārši stāstīja par savu dzīvi. Varbūt citiem tas liekas nepiemēroti un bezsakarīgi, mani tas apbūra, un ar laiku likās, ka iepriekš svešās sievietes nu ir kļuvušas par teju vai draudzenēm.
Un tas mani arī iedvesmoja veidot šo blogu-dalīšos ar jums iespaidos par produktiem ko esmu izmēģinājusi, kopā veidosim dažādas interesantas lietiņas, ģērbsimies, krāsosimies, ēdīsim un iekārtosim dzīvokli! Jo kopā taču ir jautrāk?
As an introduction I will tell You what this blog will be about and why I am making it. One day being really bored I was watching random stuff on YouTube when I suddenly foung hauls, make up tutorials and all this beauty guru stuff. Maybe for someone this seems boring and has no sense-I fell in love with these videos!Girls You never met tells you about their life, shares their secrets with you and gives advices that to wear, where to shop and how to look great. You get to know them through these videos and they become something like friends to you.
For me this was so inspiring that I decided to create this blog-where i can share things I like or dislike with you, we will create interesting things together, we will cook, go shopping, do make up, etc together! Its more fun if You have some one to share this with, isnt it? :)

No comments:

Post a Comment

Latest pins