Latest Instagrams
10/12/2014

theBlam Nude' Tude acu ēnu palete

Sveikas!

Šoreiz izlēmu pastāstīt pat savu mīļāko acu ēnu paleti, ko lietoju jau laiciņu un esmu ļoti apmierināta.
Iepazīstaties - theBalm Nude'Tude acu ēnu palete Naughty.

Laikā kad visi ļoti fanoja par Urban Decay Naked paleti, arī mana mazā sirsniņa kāroja ko tamlīdzīgu iegūt sava īpašumā, bet dotajā brīdī sis pasākums likās nedaudz par dārgs, tāpēc ar vecā labā Ebay palīdzību tiku pie Nude'Tude Naughty -uzrunāja gan krāsas, gan iepakojums, gan arī cena-cik atceros tajā laika palete izmaksāja zem 20 eiro.

Iepakojums-kartona kastīte ar magnētisku vāciņu - tā ka nejauši neatvērsies un retro dizainu- kaut kas no PinUp girls stila, kas man personīgi šķiet diezgan unikāli un jauki.

Esmu ļoti apmierināta ar šo mīlīgo nerātno meiteņu komplektu. Paletē ir iekļauti 12 acu ēnu toņi, gandrīz visi ir mazu mazu spīdumiņu klāt, kas lieliski noder vakara grimam, bet nav pārlieku uzkrītoši ikdienas lietošanai. Komplektā ir arī spogulis un nekam nederīga otiņa. Krāsas ļoti labi klājas, ir noturīgas un ļoti pigmentētas.



Cena 33.92 eiro
Vai esat lietojušas šo platei? Un kada ir jūsu šībrīža mīļāka acu ēnu palate?

2 comments:

  1. No The Balm man vislabāk patīk hot mama vaigu sārtums, gribu pamēģināt slavenos izgaismotājus un kaut ko no acu ēnām :)
    Pagaidām visu laiku mīļākā palete ir Smashbox full exposure- gan matētie,gan spīdīgie,tāpēc ideāls variants gan ikdienai,gan svētkiem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, par Smashbox esmu labas atsauksmes dzirdējusi - tuvākajā laikā plānoju jaunu paleti iegādāties :)

      Delete

Latest pins