Latest Instagrams
28/03/2016

March favorites from MAC

I can never walk past MAC counter and every time I stop by I notice new things I want to buy. Actually, the main reason why I go to MAC is to buy Ruby Woo lipstick - it has been on my wishlist for years. But every time I'm actually there looking at it I restrict myself from buying it. It is too bright, you can't pull it off, do you really need another red lipstick - the voice in my head just won't stop. So few weeks ago I went to MAC to finally buy Ruby Woo (I didn't) and I came out with two products - Studio Conceal and Correct Duo in shade Mid Peach/Mid Yellow and another quite iconic lipstick - Velvet Teddy.

The reason why I bought Studio Conceal and Correct Duo is the fact that it was mentioned in Pastaiga magazine as one of the most popular concealers of 2015. Say no more - I need it in my life!
The name duo speaks for itself - it is a double ended product, in one end you get more pinky brown shade and on the other one more yellow, you mix both of them on your arm to get perfect shade for your skin. 

I love this product - the coverage is really good, it helps me to hide my dark circles and under eye bags in the morning and I am truly grateful for that. There are not many concealers that can do that. The only downside is that before using you need to mix the product on your hand  - it is completely ok if you have plenty of time and you do your makeup at home, but if you must hurry or you are doing your makeup on the go it can get quite messy.

And now let's talk about my new love  - Velvet Teddy. First of all - how cute is the name (I must admit - the name was one of the reasons why I chose this shade). Second - the fact that after purchasing this lipstick I've been wearing it every single day speaks for itself. It is perfect "my lips but better" shade, as I naturally have quite dark lips. I love that it is matte (I think that shiny version of this color wouldn't look as good) and I love the color of it - so down to earth, but yet so unique.

What is your favorite MAC lipstick? Have you tried Studio Conceal and Correct Duo?

Es nekad nevaru paiet garām MAC stendam, un katru reizi kad iegriežos MAC, pamanu arvien jaunus produktus kurus ļoti gribētu iegādāties. Bet iemesls kāpec iegriežos MAC vienmēr ir viens un tas pats - es gribu nopirkt slaveno Ruby Woo lūpu krāsu. Šī vēlme manī sēž jau vairāku gadus, bet vēl neesmu saņēmusies. Katru reizi, kad esmu veikalā, pašai nezinamu iemeslu dēļ pārdomāju un vēlāk nozēloju. 
Pirms dažām nedēļām kārtējo reizi devos uz MAC, lai iegādātos Ruby Woo (ko protams neizdarīju) un izgaju no veikala ar diviem jauniem produktiem - MAC Studio Conceal and Correct Duo tonī Mid Peach/Mid Yellow un Velvet Teddy lūpu krāsu.

Studio Conceal and Correct Duo iegādāties mani pamudināja raksts žurnalā Pastaiga, kas šo konsīleri iekļāva 2015.gada labāko konsīleru TOP 3. Tas priekš manis bija pietiekami labs arguments.
Produkta nosaukuma minētais vārds duo visu pasaka priekšā - tas ir divpusējs produkts - vienā galā ir dzeltenīgs un otrā - vairak rozīgs tonis, sajaucot abus kopā uz rokas var iegūt sev piemērotāko toni.
Es vienkārši mīlu šo produktu - tam ir pietiekami laba sedzamība, lai no rītiem nomaskētu tumsos lokus un maisus zem acīm, un ticat man - ne katram maskējosajam līdzeklim tas ir pa spēkam. Vienīgais trūkums - tā kā šis produkts ir pašam jāsajauc - to ir grūti lietot reizēs kad ir ļoti jāsteidzas vai gadījumos, kas vēlaties uzkrāsoties esot ceļā. Bet ja to darat mājās un laika pietiek - ideāls variants!

Un tagad pievērsīsimies manai jaunajai mīlestībai - matētajai lūpu krāsai Velvet Teddy. Pēdēja laikā šī lupukrāsa ir izpelnījusies gana lielu popularitāti un atzinību blogru aprindās, tādēļ iespējams būsiet jau šo to par viņu dzirdējušas.
Sāksim ar tās nosaukumu - Velvet Teddy - vai var būt vēl jaukāks vārds (pačukstēšu priekšā - tieši naosaukums mani pamudinaja izvēlēties tieši šo toni). Un vēl - fakts, ka kopš iegādes brīža esmu šo lūpu krāsu lietojusi katru dienu bez izņēmuma runā pats par sevi. Manā skatījuma šis ir ideāls "manas lūpas, bet labākas" tonis, tas neko krasi nemaina sejā, bet visu padara labāku. Itkā ļoti piezemēts tonis, bet ar savu odziņu. Noteikti iesaku!

Kāda ir jūsu mīļākā MAC lūpukrāsa? Vai esat lietojušas MAC Studio Conceal and Correct Duo?

6 comments:

  1. man no MAC ir tikai divi konsileri - Mineralize Skinfinish un Studio Finish - ikdienai noteikti nē, tad izmantoju MaxFactor, jo viņš ir vieglāks, bet arī ļoooti labi nomaskē. Bet vakaram vai pasākumiem - noteikti jā!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekad neesmu mēģinājusi Maxfactor konsīlerus. pirms MAC pārsvarā esmu lietojusi Maybelline, Catrice un Artdeco. Bet man jau liekas ka maniem maisiem arī ikdienai vajadzīga smagā artilērija :)

      Delete
  2. I love velvet teddy, mine is a good chunk of the way though, will need to think about repurchasing soon! Such a good combo concealer too, will need to have a look at this next time I am at the MAC counter :)

    http://www.makeerinover.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think concealer is definately worth checking out :)

      Delete
  3. Velvet teddy ir manā wishlistā, tikai nesanāk aiziet līdz MAC stendam. :D Lai Tev vēl sajauktu galvu, ja liekas, ka Ruby Woo ir par spilgtu, pamēģini Russian Red, ko man ieteica MAC konsultante ārzemēs, pamatojoties uz zilajām acīm un tumājiem matiem - komplimenti birst aumaļām, ticu, ka tā būs arī Tavā gadījumā!

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruby Woo dzīvē tiešām liekas nedaudz par spilgta, un nesen youtube kādā video, ja nemaldos Sammie no BeautyCrush arī minēja Russian Red. Būs tā lieta tuvāk jāpapēta :)

      Delete

Latest pins