Latest Instagrams
20/03/2016

Disappointing products #1

I usually don't like disappointing product posts - mostly because I feel like there are no bad products, just not all of them are meant for everyone.You know how they say - one man's trash is another's treasure.
However, I recently discovered few products in my stash that didn't live up to my expectations.



1. Elizabeth Arden Untold Color CollectionBeautiful Color Eye Shadow Quad - Chic Browns 01.
My biggest disappointment of them all as I love the colors in it so much. The colors are absolutely beautiful, but unfortunately, they lack in pigmentation, they are way too powdery and thus the staying power is weak. Considering the fact that this product is not the cheapest one I really regret purchasing it.

2. Barbara Hofmann makeup brushes. 
I own two of BH brushes at the moment - eyeshadow brush and foundation brush. The main reason why I dislike them is the fact that they feel way too hard. This factor makes eyeshadow brush completely useless in my eyes. 
With the foundation brush, I have love/hate relationship. After a while, I learned how to deal with the lack of softness and achieved a really nice result. Also, it gets softer after washing it. But on the second or third time using it broke - the wooden handle just fell off. I mean  - I can still use it just by sticking the handle back in place (a little bit of glue would completely solve the problem), but the fact that it broke so fast is not fine at all.

3. Ivostin Laboratorium Sensitia Moisturizing Cleansing milk for makeup removal.
I an not a big fan of cleansing milk in general (I prefer micellar water, cleansing balm or foam). But somehow this product caught my eye and I purchased it. 
This thing did absolutely nothing for me. It failed at removing makeup, I didn't like the feel of it on my skin and it was generally disappointing purchase.

Have You tried any of products mentioned above? 



Man parasti nepatīk raksti par produktiem, kas ir izraisījuši vilšanos, galvenokārt tāpēc, ka uzskatu, ka nav sliktu produktu - ir cilvēki, kam konkrēti produkti nav piemēroti. Kas vienam neder, citam ir pats labākais, kas vien var būt. Tomēr, par spīti tam, esmu atklājusi, ka manos krājumos ir dažas lietas, kas tiešām rada tikai un vienīgi vilšanos.

1.  Elizabeth Arden Untold Color CollectionBeautiful Color Eye Shadow Quad - Chic Browns 01
Krāsas šajā paletē ir absolūti burvīgas, tādēļ jo īpaši liela sāpe ir par tās kvalitāti. Pignemtācija ir ļoti ļoti vāja, pašas acu ēnas ir ļoti pūderainas - līdz ar to grūti uzklājamas un noturība arī krietni pieklibo. No visiem šaja rakstā apskatītajiem produktiem tā ir pati lielakā vilšanās, sevišķi ņemot vērā to, ka cena tām nav no mazajām un, lai tās saņemtu nācās maksāt arī muitas nodokļus un kārtot papīrus (fui feelunique.com). 
Starp citu, vai pasūtot no feelunique.com uz Latviju, vel aizvien ir muitas nodeva jamaksā?

2. Barbara Hofmann otas. 
Man uz doto brīdi pieder divas BH otas - ota acu ēnu uzklāšanai un ota tonālajam krēmam. Visvairāk šajās otās man nepatīk tas, cik cietas un sintētiskas tās ir (salīdzinot ar manu absolūto favorītu Real Techniques otām). Tieši šis faktors acu ēnu otu manas acīs padara pilnīgi nelietojamu - stāv plauktā un krāj putekļus.
Ar tonālā krēma otu man ir mīlu/ienīstu attiecības. Pieradu pie tās, sadzīvoju ar tās cietību un sapratu, ka rezultāts ar to daūjams gaužām labs - ir tikai jāpiešaujas. Turklāt pēc mazgāšanas ota paliek mīkstāka un patīkamāka. BET mana ota salūza tās otrajā vai trešajā lietošanas reizē - vienkārši izkrita tās koka "rokturis". Otu gan vēl jorojām var lietot nokritušo galu vienkārši ieliekot atpakaļ (var jau arī vienkārši to ielīmēt atpakaļ), bet pats fakts, ka tā salūza tik ātri neliecina neko labu.

3. Ivostin Laboratorium Sensitia mitrinošs pieniņā acu kosmētikas noņemšanai.
Man nekad nav īpaši patikuši pieniņi kosmētikas noņemšanai, parasti dodu priekšroku putām, balzāmiem vai micelārajiem ūdeņiem. Bet šoreiz kaut kā uzķēros uz šo produktu - laikam mani "paņēma" vizuālais izskats. 
Pats produkts ir absolūta vilšanās - tas nedarīja neko, acu kosmētiku nenoņēma (vienā brīdī man vienkārši apnika berzēt acis), man nepatika arī sajūta kādu tas radīja uz manas ādas - likas pārlieku taukains.

Vai esat mēģinājušas kādu no minētajiem produktiem? Kāda ir jūsu pēdējā laika lielākā vilšanās?

3 comments:

  1. Tagad ir tik daudz gan beauty brand, gan produktu, ka ir grutak un grutak uztrapit to kas der. Zel par acu enam, jo tiesam krasas izskatas skaisti palete.
    xoxo
    Ramona

    http://ramona-strikeapose.blogspot.ie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tas gan, reizēm gribas nopirkt kaut ko mazāk zināmu, bet ne vienmēr tas atmaksājas. Un tad atliek turēties pie "most raved about" produktiem. :)

      Delete
  2. Pilnībā piekritīšu tev par BH otām, manā īpašūmā ir acu ēnu ota un pēc ilgiem mēģinājumiem sasniegt vēlamo ēnu pigmentāciju neizdevās tieši otas dēļ.
    :)
    http://whitepeoniess.blogspot.com/

    ReplyDelete

Latest pins