Latest Instagrams
21/05/2017

Seal Cosmetics micelārais ūdens - atsauksme

Jā, tas tiešām eksistē - micelārais ūdens no Seal Cosmetics, jeb mūsu pašu Spodrības ražojums. Pirmas pāris mēnešiem, pavisam nejauši, kādā žurnālā ieraudzīju šī produkta fotogrāfiju un kopš tā brīža katrā veikalā rūpīgi skenēju plauktus, līdz beidzot to atradu. Atradu protams, ka Drogās.
No Seal Cosmetics līdz šim esmu lietojusi dušas želeju un roku krēmus - ne vien ne otrs nelika vilties, tāpēc arī uz šo jaunumu liku lielas cerības.

Sākšu ar to, ka šis produkts ir vizuāli ļoti pievilcīgs - nekā lieka, tikai gaumīgs uzraksts zilā krāsā. Šeit noteikti stādā - less is more filozofija. Vienīgais mazais trūkums - diezgan grūti atverams vāciņš, bet iespējams, ka tas ir tikai manai pudelei.

Pats micelārais ūdens ir absolūti bez smaržas un godam veic savus pienākumus. Ļoti labi notīra sejas ādu, ja izmantosiet to skropstu tušas noņemšanai - būs nedaudz jāpacīnās (bet tā tas ir vairāk vai mazāk ar visiem šāda tipa produktiem), bet tīras acis var dabūt salīdzinoši ātri. Te gan jāpiebilst, ka es nelietoju micelāro ūdeni kā vienīgo acu kosmētika noņēmēju. Vispirms seju nomazgāju ar kādu no želejām vai putām, un pāri palikušas pandas acis un tonālā krēma pārpalikumus notīru ar micelāro ūdeni. Testējot šo produktu gan lietoju visos iespējamajos veidos. Seja pē lietosans paliek ļoti mīksta un nav sausa.

Kā jau varat nojaust - šis produkts man tiešām patīk. Varbūt tas nav gluži Bioderma dublikāts, bet noteikti ir vienā līmenī ar Garnier un L'Oreal (es teiktu, ka labāks). Var jau būt, ka manas spriešanas spējas nedaudz aptumšo fakts, ka tas ir Latvijas ražojums. Jo ir taču tik patīkami savā ikdienas sejas kopšanas rutīnā iekļaut pēc iespējas vairāk mūsu pašu produktus. 

Atceramies, ka katram ir sava jaume, ādas tips un viedokļi - tāpēc kas vienam der un patīk, citam galīgi nepatīk. Tomer ieteiktu šo produktu pamēģināt - man ir tiešām interesanti vai arī citiem tas patiks tikpat ļoti cik man.
Cena - apm. 4.99€
Vērtējums - 9/10

1 comment:

  1. Tiešām mītisks produkts. Nav gadījies vēl nekur pamanīt. Līdz šim lietotie Seal produkti likās labi.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    ReplyDelete

Latest pins