Latest Instagrams
22/06/2015

Jaunumi no Tiger un papildinājums rotaslietu kolekcijai - #summershopping

Sveikas!
Nupat biju nelielā vasaras šopingā, pie tam īstā (ar to domāju - pati tekalēju pa veikaliem, nevis klejoju interneta plašumos, kas man tik ļoti tīk). Protams, ka tukšām rokām mājās nedevos - iepriecināja gan atlaides H&M gan arī beidzot pēc ilgāka pārtraukuma patīkami pārsteidza mans favorīts Tiger (kādu laiku tiešām nekas šajā veikalā neuzrunāja). Lieki nerunāšu, bet gan atrādīšu daļu no sava laupījuma - Tiger nieciņi un šis tas no rotaslietām.


No Tiger iegādājos vannas cimdu, birstīti ar pumeku, zaķīti vates uzglabāšanai un burvīgu zilu šķīvi.



Viens no interesantākajiem pirkumiem viennozīmīgi ir zaķītis vates uzglabāsanai. Koncepts ir skaidrs un ļoti jauks, vai vajadzīgs - nezinu gan :) Izskatītos mīlīgāk ha tajā liktu īstu pūkainu vati, nevis vates spilventiņus, jo īstā vate varētu radīt zaķa ļipas ilūziju, bet neko darīt - zaķēns pats par sevi ir pietiekami mīlīgs:)


Mans pats mīļākais pirkums ir šis zilais šķīvis. Krāsa man atgādina Maroku (tas nekas, ka nekad neesmu tur bijusi un izskatās, ka tuvākajā laikā arī nebūšu) un tas ir pietiekami liels un smagnējs lai kalpotu kā servēšanas šķīvis, augļu trauks, dekoratīvs paliktnis vai rotaslietu/kosmētikas turētājs. Vēl neesmu izdomājusi ko īsti ar to iesākšu, bet par vienu veru jūs brīdināt - tuvākajos rakstos šis šķīvis būs kā fons daudziem jo daudziem produktiem :)






Iegādājoties rotaslietas nolēmu vairāk uzmanības pievērst gredzeniem un izteiksmīgām kaklarotām - viss izņemot pašu pēdējo kaklarotu ir no H&M, Apakšējā kaklarota ir no Reserved. Dienas sāpe - kaklarotai ar sarkanajiem akmentiņiem no H&M man nemanot ir izkritis viens akmentiņš... Dienas prieks - esmu sajūsmā par smalkajiem zig-zag gredzentiņiem :)

Nopirku arī šo to no apģērba, un sapratu, ka ir jāmēra VISS ko taisies pirkt! Ļoti bieži džemperus un topiņus pērku nemērot - ar domu, ka gan jau derēs, un 90% der jau arī. Bet šoreiz 2x nošāvu greizi.. Bet tas jau ir cits stāsts :)

Padodat ziņu, ja gribat apskatīt arī apģērbus un padalaties, kas no šī raksta varoņiem jums tuvāks sirdij! :)

Priecīgus svētkus!

No comments:

Post a Comment

Latest pins