Latest Instagrams
16/08/2015

Pierre d'alun de Panama dabiskais kristāla dezodorants

Šobrīd, kad modē ir viss dabiskais - savu uzvaras gājienu ir sākusi arī naturālie/dabiskie dezodoranti, no kuriem sevišķu popularitāti ir guvuši tieši kristālu dezodoranti.
Iekšējā bara instinkta vadīta šāda tipa dezodorantu iegādājos arī es, lai beidzot saprastu vai veselīgais ar iedarbīgo ir apvienojams.
Mana izvēle krita uz Pierre d'alun de Panama dezodorantu, ko iegādājos par akcijas cenu membershop.lv


Šo kristāla dezodorantu lielākā priekšrocība ir tā, ka tie tiešām ir 100% dabiski, tajos nav alkohola, smaržvielu un ķīmisku vielu. Bet diemžēl jāsaka - ka arī efektu nekādu dižo tas nesniedz.

Pirmkārt jau psiholoģiskais diskomforts - ja lieto līdzekli kam nav pilnīgi nekāda aromāta, nepamet sajūta, ka patiesībā... nu neko īsti neesi lietojis. Pārāk esam esam pieradināti pie spēcīgi smaržojošiem līdzekļiem.
Otrkārt - neērta lietošana. Man patīk dezodorants, ko varu iemest somiņā, lietot kur un kad vien ievajagās. Ar šo tā gluži nebūs - lai to lietotu, tas pirms tam ir ūdenī jāsamitrina (pirms lietošanas neizlasot instrukciju gandrīz noskalpēju sev padusi), līdz ar to šī dezodoranta mājvieta ir un paliks vannasistaba.
Un treškārt - efekts ir diezgan vājš un īslaicīgs. Derēs tiem, kas svīst ļoooti minimāli,  vai arī reizēm, kad lielu efektu nemaz negaidi - piemēram atrodoties mājās, nelielam ekstra svaigumam.
Ņemot vērām ka produkts nav lēts- ja nemaldos maksāja pāri 5 eiro, manā skatījumā tas sevi gluži neattaisno. 
Vai jūs esat mēģinājuši dabiskos dezodorantus?
Kādas atsauksmes?

7 comments:

  1. Sava dabisko dezu apskata jau mineju ka ir svarigi pirms tam atbrivot sviedru dziedzerus no aizdambejumiem laujo sev dabigi pasvist un kadas paris reizes paskrubet paduses tad var parmesties uz eko deziem.. un tie tad ari saks stradat :)

    ReplyDelete
  2. Sava dabisko dezu apskata jau mineju ka ir svarigi pirms tam atbrivot sviedru dziedzerus no aizdambejumiem laujo sev dabigi pasvist un kadas paris reizes paskrubet paduses tad var parmesties uz eko deziem.. un tie tad ari saks stradat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njā, tam vajag laiku un apņemšanos - ko es ne vienmēr atrodu :) Tā jau ir - pierodam pie ātrākiem un mums ērtākiem līdzekļiem, kas ne vienmēr ir veselīgākie.

      Delete
  3. Es lietoju šāda veida Drogās nopērkamo. Sākumā tik naski lietoju un slavēja, bet manām ikdienas gaitām kaut kā stipri pa švaku, tāpēc stāv vannas istabā un krāj putekļus, tomēr, kas lai zina, varbūt ziemas periodā, kad padušu āda būs vairāk pakļauta sausumam, atkal atgriezīšos pie kristāla dezodoranta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piekrītu - ikdienas gaitām vajag ko spēcīgāku, tā apziņa vien - ka ir gaidāma smaga un gara darba diena neļauj riskēt un uzticēties šim brīnumam :) Es arī domāju savējo ziemā vairāk palietot :)

      Delete
  4. Man arī tā sanāca, ka pamēģināju un atstāju tur pat uz plauktiņa. Likās ļoti neērts lietošanā un vēl tā mūžīgā mitrināšana zem ūdens. Es gluži negaidu, ka nu tagad beigšu svīst, kas arī nav dezodorantu mērķis, bet pat nepatīkamās smaržas šis nespēj notušēt. Žēl.

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitrināšana zem ūdens tiešam lielākais mīnuss - ja kā man, vannasistabā vieta neļauj liekus produktus tur uzglabāt, katru reizi skraidīt līdz vannai nav tas ērtākais variants

      Delete

Latest pins