Latest Instagrams
20/09/2015

Izlietotie produkti #1

Šim rakstam gatavojos jau ļoti ilgu laiku, un esmu sapratusi, ka ir ļoti grūti sagatavoties izlietoto produktu atskaitei - gadās gan pašai aizmirsties un izmest izlietoto iepakojumu, un ja gadījumā tomēr to apzinīgi nolieku plauktiņā atrodas kāds cits, kas mājas tīrīšanas procesā to uziet un ielidina atkritumu tvertnē. Tomēr beidzot esmu sakrājusi pienācīgu daudzumu izlietoto iepakojumu, lai izveidotu nelielu atskaiti (brīdinu - gandrīz trešdaļa no produktiem ir roku krēmi).



1. Vichy NUTRIextra barojošs roku krēms sausai ādai (50ml). Bez parabēniem, hipoalerģisks, satur termālo Vichy ūdeni. Viens no maniem visu laiku mīļākajiem roku krēmiem - lieliski mitrina ādu, ātri uzsūcas un smaržo burvīgi. Vienīgais mīnuss - nav no lētākajiem produktiem, bet ļoti bieži Euroaptiekā ir nopērkams ar 30% atlaidi.
Cena šobrīd € 10.43 (feelunique.com)

2. Planeta Organica - Organic Shea hand cream  (75ml)- roku krēms ar šī sviesta ekstraktu. Nesatur krāsvielas, parabēnus, SLS. Ļoti vieglas konsistences krēms, ļoti mitrinošs, smaržo nedaudz kā karameļu saldējums. Kā lielākā daļa Planeta Organica produkcijas - arī šis roku krēms neliek vilties.
Var iegādāties Siberika veikalos, cena, ja nemaldos bija krieti zem €5 atzīmes.

3. Verona Laboratories - Olive hand cream (75ml) -  iegādājos Maxima veikalā, viena no situācijām, kad iemīļotais krēms aizmirsts mājās, bet rokas sausas kā smilšpapīrs. Maksāja maz - ap €2, bet izrādījās ļoti patīkams pārsteigums - ļoti labi smaržojošs krēms, kas lieliski veica savas funkcijas, sastāvu neesmu īsti pētījusi - bet uz iepakojuma nekur nebija izcelts ka šis produkts nesatur parabēnus utt., tādēļ iespējams, ka nav tā draudzīgāka opcija. Bet par spīti tam, iespējams ka šo produktu pat iegādātos atkārtoti.

4. The Emu Oil Well - moisturising eye cream (25ml) - par šo krēmu atsauksi varat lasīt šeit. Produkts diezgan ekonomisks - lietoju ilgi un dikti un beigās nevarēju jau sagaidīt kad to izlietošu, jo rindā stāvēja citi acu krēmi ko vēlējos patestēt. Savā cenu kategorijā labs produkts, bet nedomāju, ka tuvākajā laikā to atkārtoti iegādāšos. Salīdzinot ar laiku kad to iegādājos ir pieaugusi produkta cena - €12.44 (feelunique.com)

5. The Body Shop Passion Fruit shower gel (250ml). Passion Fruit jeb marakujas aromāts ir mans mīļākais no TBS piedāvātajiem, tādēļ katru reizi kad šī sērija parādās veikalu plauktos cenošos paķert kādu no produktiem. Produkts ko noteikti iegādāšos atkārtoti.
Cena  - ap €10

6. Murad Essential - C cleanser. Paraugs ko saņēmu kādā no skaistuma kastītēm, ja nemaldos Lookfantastic. Izlietoju, lai produkts neiet zudumā, bet nekādas sajūsmas nebija. Jā seju nomazgāja, bet neko vairāk.
Cena par produkta pilno versiju €38.92 par 200ml (www.lookfantastic.com)

7. Mossa micelārais ūdens Avenes vitamīni (200ml) - jauks, pēc ogām un svaiguma smaržojošs produkts. Vienīgais mīnuss - ļoti ātri izlietojās.
Iegādāties var Drogas, cena ap €10

8. Mossa  - dabiskas attīrošas krēmputas ar jāņogu Aha augļskābēm (200ml). Viens no maniem favorītiem - gan mazgā un attīra seju, gan lieliski noņem acu kosmētiku, turklāt produkts it ļoti maigs un acis negrauz nemaz. Mana skatījuma smaržo vairāk nevis pēc jāņogām, bet gan svaigi sacukurotiem citroniem - kas nemaz nav slikti.
iegādāties var Drogas, cena ap €10

9. Bioderma Sensibio H2O micellar solution (250ml)- attīrošais ūdens jutīgai ādai. Produkts, kas manuprāt komentārus neprasa un vilties neliek. Iegādājos to regulāri (nu jau lietoju kādu piekto iepakojumu) - izmantoju to gan sejas attīrīšanai un acu kosmētikas noņemšanai, un reizēm arī tonika vietā, jo esmu pamanījusi, ka tas ļoti palīdz cīņā ar pumpām un apsārtumiem.
Iegādāties var aptiekās  (Euroaptiekā septembrī šim produktam ir īpašā akcijas cena €7.99)

10. The Body Shop Seaweed Clarifying toner - attīrošs toniks ar jūras aļģēm (250ml). Satur jūras aļģu, gurķu ekstraktu, glicerīnu un mentolu. Ļoti labi smaržojošs produkts, vairāk paredzēts taukainākai ādai. Smaržad dēļ vien iegādātos to atkārtoti.
Iegādāties var The Body Shop veikalos, cena € 13.80

11. "Planeta Organica. Dead Sea Naturals" mitrinošs krēms - serums sejai. Atsauksmi par šo produktu varat lasīt šeit. Krēms man tiešām ļoti patika - labi pildīja savu funkciju, seja bija labi mitrināta un šis bija viens no nedaudzajiem produktiem kura iedarbību tiešām sajutu. Krēmam ir diezgan specifiska smarža, ar ko ne katrs spēs sadzīvot, bet ja jūs tas netraucē iesaku pamēģināt šo krēmu - sevišķi draudzīgās cenas dēļ.
Iegādāties var Drogas, Siberika veikalos, cena atlaižu periodā ap € 4.

12. L'Oreal Elvital Fibralogy balzams matiem, kuriem trūkst biezuma. Ja pienāk brīdis, kad nezinu kādu šampūnu vai balzāmu iegādāties vienmēr atgriežos pie Elvital sērijas, kas vilties neliek - nepadara matus smagnējus, labi smaržo un pēc lietošanas vienmēr izskatās dzīvīgi.
Iegādāties var Drogas un lielveikali.

Atvainojos, ka dažiem produktiem nevarēju uzrādīt konkrētas cenas - ir aizmirsušās un arī interneta plašumos neizdevās atrast :)

Vai esat lietojušas kādus no pieminētajiem produktiem?



2 comments:

  1. Branga kaudzīte! Man Mossa micelārais ūdens izlietojās kā parasts toniks, jo kosmētiku vispār nespēja noņemt, bet tās jāņogu putas man arī kaut kā neuzrunāja. Izlietoju, bet sajūsmā nebiju, lai gan daudzviet lasu slavējošas atsauksmes par viņām. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es Mossa micelāro ūdeni arī vairāk kā toniku lietoju - šim mērķim patika. No micelārajiem ūdeņiem ko esmu mēginājusi tikai Bioderma man noņēma acu kosmētiku - ar pārējiem-Mossa, L'Oreal tikai tāda smērēšanās vien bija.
      Šito brango kaudzīti gandrīz pus gadu krāju :D

      Delete

Latest pins