Latest Instagrams
24/09/2015

Jaunumi no L'Oreal un Bourjois

Samērā nesen iegādājos divus jaunus produktus  - Bourjois BB krēmu un L'Oreal Smokissime Super Liner - acu zīmuli. Abi produkti mani piesaistīja ar savu samērā neparasto vizuālo noformējumu, kas arī bija iemesls to iegādei.

Bourjois BB krēms - unikāls līdzeklis - pūderkrēms, kurš kopj adu gluži kā krēms. Pūderkrēmam ir 8 īpašības: tas izlīdzina un mitrina ādu padarot to pievilcīgāku, nomaskē ādas negludumus un noguruma pazīmes, mazina ādas spīdumu, kā arī cīnās pret ādas novecošanos. Krēma sastāvā ir saules aizsargfaktors SPF 20. Ērts iepakojums ar spogulīti un sūklīti. Rezultāts - brīnišķīgi starojoša āda. 
Uzreiz varu pateikt, ka vismaz pēc manām domām, komplektā iekļautais sūklītis ir absolūti nekam nederīgs - pirmo reizi BB krēmu mēģināju uzklāt tieši ar šo sūklīti un rezultāts bija briesmīgs - produktu "iestrādāt" ādā nebija iespējams, krēms likās daudz par gaišu un gala rezultāts izskatījās nedabisks un "strīpains". Izmēģinot laimi ar veco labo RT otu veicās daudz labāk - un ar rezultātu biju apmierināta. Sedzamības ziņā nav tas spēcīgākais produkts, bet neskatoties ar to diezgan labi tika galā ar apsārtumu un pumpu nomaskēšanu, konsistence uzklājot uz ādas ir diezgan viegla, lai gan negribētos īsti piekrist punktam par ādas mitrināšanu. Tā kā tas nav šķidrais tonālais krēms rodas sajūta, ka šis produkts ir mazāk ekonomisks, jo klājot to vajag diezgan daudz. Ražotājs īpaši izceļ arī iepakojumu - taka ir iekļauts diezgan liels un grozāms spogulis - itkā jau forša funkcija, bet vai tik ļoti nepieciešama?
Mans vērtējums - 7/10


L'Oreal Smokissime Super Liner - pūderveida acu laineris smokey efektam. Sāksim ar to, ka tas ir vizuāli ļoti gaumīgs un skaists produkts un arī produkta koncepts ir labs. Ar sūkļveida zīmulim līdzīgo galu varam ātri un viegli izveidot dūmakainu acu make up, vai arī iezīmēt tumšāku līniju pie plakstiņa (šis produkts gan nav tradicionālais acu laineris - kaķa acis nedabūsim, līnija būs diezgan bieza un nebūt ne smalka). Kā es izmantoju šo acu zīmuli - uzklāju vidēji biezu līniju pēc iespējas tuvāk skropstu līnijai un izpludinu ar acu ēnu otiņu - to pašu var darīt arī uz apakšējās skropstu līnijas - dūmakainākam efektam. Noteikti neieteiktu to lietot pa visu plakstiņu - jo tādā gadījuma viss produkts saiet rieviņās un pats plakstiņš pēc laika paliek vien bēdīgi pelēks.
Mans vērtējums - 6/10


Vai esat mēģinājušas kādu no minētajiem produktiem? Un kāds ir jūsu jaunākais pirkums no make up lauciņa?



No comments:

Post a Comment

Latest pins