Latest Instagrams
01/10/2015

Lush!

Katru gadu iestājoties rudenim kājas pašas mani nes uz tuvāko Lush veikalu - tieši rudenī, kad mani apciemo kārtējā vīrusu ģimene ļoti gribās iegremdēties karstā vannā - un kāpēc gan nepadarīt šo procesu interesantāku un aizraujošāku ar kādu no Lush vannas produktiem.

Mani gluži kā bērnu pievilina viss košais un krāsainais, tādēļ vienmēr iegādājos vannas bumbas, kurām pluss ir tāda, ka tās iepriecina divreiz - pirmo reizi tās iegādājoties (nevar nepriecāties par to krāsaino dizainu un patīkamo aromātu) un otro reizi tas izmantojot vannā (visi, kas ir lietojuši Lush vannas produktu zina kādus pārsteigumus sagādā vannas bumbas saskarsmē ar ūdeni).

Šoreiz izvēlējos trīs vannas bumbas - Twilight (atkārtots pirkums - pārbaudītas vērtības), Intergalactic un The Experimenter.



Twighlight - Ja miegs par tevi ir aizmirsis, tad šīs vannas bumbas ēterisko eļļu kombinācija ļaus tev atgūt iekavēto nakts mieru. Twilight vannas bumbai izšķīstot, tā pārvēršas no rietošas vakara debess krāsas naksnīgi violetas krāsas zvaigžņotās debesīs. Aromāts, kurš izdalīsies, bumbai izkūstot, radīts, lai palīdzētu iemigt: lavandai ir nomirinoša un prātu relaksējoša smarža, tā tiek izmantota aromaterpaijā, lai ārstētu bezmiegu un nemieru, savukārt tonkas absolūts atsauks atmiņā karamelīgus un omulīgus piena dzērienus...Zzzzz...
Cena - €5,20



Intergalactic - Vai esi kādreiz sapņojis par to- kā izskatītos vannošanās kosmosa dzīlēs? Apsveicam, tavs sapnis ir piepildījies, jo tagad tev ir šī seksīgā starpgalaktiku vannas bumba un iespēja kļūt par galaktiku sargātāju. Satriecošs kokteilis ar atsvaidzinošo piparmētru un neona krāsām liks tavam garastāvoklim mainīties jau pirmajās sekundēs, savukārt sprakšķošās konfektes tevi aizvedīs ceļojumā apkārt Piena ceļam. Zvaigznāji rotē un sprakšķ radot mirdzošus virpuļus naksnīgajās debesīs. Pirms ienirsti tajās par tālu, vetivērija un ciedrkoks neļaus zaudēt kontaktu ar planētu Zeme.
Cena - €7,50



The Experimenter - Pilnmetrāžas filma tavā vannā. Galvenajās lomās spilgtas krāsas, sprakšķošas konfektes un maiga Godīgas tirdzniecības vaniļa. Iedvesma šai bumbai gūta no mūsu pašu Experimenter video klipa. Šī bumba radīs krāsainus virpuļus tiklīdz tā pieskarsies tavam vannas ūdenim.
Cena - €7,50



Un vēl papildus manām jau iemīļotajām vannas bumbām iegādājos arī kādu no ķermeņa kopšanas produktiem - Salted Coconut skrubi rokām (krēmīgas konsistences jūras sals skrubis). Šis, manuprāt, ir produkts par ko šobrīd jūsmo visa blogeru pasaule - un var saprast kādēļ - tas smaržo burvīgi un ir patīkams lietošanā. Turklāt to var lietot ne tikai rokam, bet visam ķermenim - ja nu sagribās :) Cena - €13,50




Kas ir jūsu šībrīža mīļākais Lush produkts? Un, ja tāpat kā es esat apsēstas ar vannas bumbām - kas ir jūsu favorīts? Man pagaidām ir Golden Wonder (te gan jāpiebilst ka šajā rakstā minētās bumbas vēl neesmu mēģinājusi).

2 comments:

  1. Es nevaru, katra raksta par šo roku skrubi! Viss, pirmdien jādodas tam pakaļ! Ja vēl būs palicis, protams :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man liekas, ka nenožēlosi ja nopirksi :) Es no sākuma ne pārāk uzticīgi skatījos uz šo produktu, bet ļoti ātri iekaroja manas simpātijas! Un patīkams bonuss ir Lush tukšo trauciņu krāšanas akcija - sakrājot piecus tukšus melnos bundulīšus var saņemt svaigo masku par brīvu :)

      Delete

Latest pins