Latest Instagrams
14/02/2016

LE VOLUME DE CHANEL mascara review

This Chanel mascara (Le Volume de Chanel) is definitely one of the best mascaras I have ever tried. Actually, it is the best one if we talk about volume and lengthening effect. And I should also mention that is is quite awful if we talk about smudging.


The effect this mascara leaves on lashes in unbelievable - they become so full and long and they sure do look lie falsies is the best way possible. Almost every time I wear it I get compliments. But the smudging is quite annoying - at the end of a day, I usually look like a panda. To be honest - I do touch my face and unintentionally rub my eyes a lot during the day - so partially it is my fault, but still it is messier than most of other mascaras out there. 
This mascara is very intense and black, it is quite wet and watery so you must be careful while applying, bristles on the brush are very short and rubbery which really helps to apply the product. 
At the moment, it is my favourite mascara for sure. Which one is your favourite at the moment? 



Šī Chanel tuša ir viena no labākajām ko jebkad emu lietojusi. Pat jāsaka, ka ta ir labākā, ja runājam par apjomu un pagarinošo efektu. Un te būtu jāpiebilst, ka smērēšanās ziņā - viena no sliktākajām.
Efeks kādu šī tuša atstāj uz skropstām ir teju vai neticams - skropstas kļūst ļoti kuplas un garas, un atstāj mākslīgo skropstu efektu (šī vārda labākajā nozīmē). Gandrīz katru reizi kad esmu lietojusi šo tušu saņemu komplimentus par skropstām - tas negadās bieži. Tomēr smērēšanās ir diezgan kaitinoša - dienas beigās bieži vien izskatos kā panda. Godīgi sakot daļēji ta ir manis pašas vaina - pa dienu es diezgan bieži berzēju acis un čubinos ap seju pašai to nemanot. Un ja ar citām tušām tas "gāja cauri", tad ar šo tā nu gluži nebūs... 
Pati skropstu tuša ir ļoti intensīva un melna, konsistence ir diezgan slapja un ūdeņaina līdz ar  to uzklājot ir diezgan jāuzmanās. Birstītes sariņi ir ļoti īsi, gumijoti un blīvi izvietoti.
Par spīti visam šī noteikti ir mana šī brīža mīļāka skropstu tuša. Kura jums šobrīd ir favorītos? 

4 comments:

  1. Es, savukārt, pērku to tādēļ, ka uz manis neizsmērējas vispār nemaz, pat ne pēc 16h, kas reti gadās. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik tev ir labi :)Es jau tuvāk pēcpusdienai esmu panda, bet manās acīs efekts ir to vērts, un ja līdzi ir kāds konsīleris vai krēms - nav jau nekas traks :)

      Delete
  2. Šī bija mana favorīte, līdz atklāju tai drugstore alternatīvu - Maybelline Lash Sensational tušu. Efekts, vismaz uz manām skropstām ir līdzīgs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekas neesmu mēģinājusi Lash Sensational - noteikti būs jāiegādājas :)

      Delete

Latest pins