Latest Instagrams
24/04/2016

MADARA COSMETICS MOON FLOWER ROSE BEIGE TINTING FLUID

This is hands down my favourite MADARA COSMETICS product I've used so far. Due to its specific scent it is also one of the most disliked products (but let's be fair - all of Madara products have unusual unique scents that are not for everyone). I, personally love this scent - it reminds me of  fresh cut grass, crisp foggy summer mornings and the smell of cold fresh lake. It is the freshness os this scent that makes me love it. I like to use it in mornings in order to feel  more awake and energised.


Information about product on website:
Tints, illuminates and evens out your skin tone. Northen Rose Hip extract and natural pigments instantly hydrate and perfect the skin's appearance. Masks imperfections and fine lines, leaving skin fine and radiant. A lighter alternative for foundation.
  • vegan
  • nut free
  • gluten free
  • natural&organic ECOCERT
  • cruelty free
The product itself is very nice - it gives that perfect natural glow to your skin, and as tinting fluid - it doesn't give much of a coverage. So it is good by itself only if you have quite perfect, flawless skin in order to make it look even more radiant and healthy. But, in case you have lot of blemishes - I just suggest adding pump of it to your regular foundation.

You can order it here
Price - 24,95€
Rating - 8/10

Have you ever tried something from MADARA COSMETICS?


Šis raksts būs veltīts vienam no maniem visu laiku mīļākajiem MADARA produktiem - Moon Flower Tonējošajam fluīdam. Šis produkts, man par lielu brīnumu daudziem arī nepatīk - tieši savas īpatnejās smaržas dēļ, lai gan tieši smarža ir tas, kas mani šajā produktā sajūsmina visvairāk. Atklāi runājot - absolūti visiem Madara produktiem ir ļoti īpaša un neparasta smarža, kas arī atšķir šo ražotāju no citiem. Man šī fluīda smarža atgādina svaigi pļautas zāles aromātu kombinācijā ar spirgtu vasaras rītu pie miglaina ezera (jā tieši tik poētiski sodien izteukšos, jo tā vienkārši to nevar aprakstīt, prātā uzraiz nāk agrie Jāņu dienas rīti laukos). Tieši aromāta svaigums mani uzrunā visvairāk - man ļoti patīk to lietot no rītiem, kad šī smarža palīdz man labāk pamosties un justies enerģijas pilnai.

Produkta apraksts no ražotāja mājaslapas:
Ietonē, izgaismo un padara vienmērīgu ādas toni. Ziemeļu mežrozītes ekstrakts un dabīgie pigmenti nodrošina tūlītēju mitrināšanu un mirdzoši skaistas ādas izkskatu. Nomaskē nelielus defektus un sīkas krunciņas, ādu padarot svaigu un starojošu. Vieglāka alternatīva tonālajam krēmam.
  • vegan
  • nut free
  • gluten free
  • natural&organic ECOCERT
  • cruelty free
Pats produkts lietošanā ir ļoti patīkams - labi mitrina ādu un piedod tai dabisku mirdzumu. Kā jau tonejošs fluīds - tas nav ar pārlieku lielu sedzamību, līdz ar to būs vairāk piemērots samērā gludas un perfektas ādas īpašniecēm, kam ir nepieciešams tikai tas papildus tonis un mirdzums. Bet, ja āda ir problemātiska un ir pumpas vai rētiņas - es ieteiktu fluīdu pievienot jūsu ikdienas tonālajam krēmam - tas dos vajadzīgo devu dzīvīguma un mirdzuma. Ideāli piemērots būs arī vasarai - gan parastais tonālais ir par smagu, bet gribas nedaudz izlīdzināt sejas toni.

Iegādāties varat šeit
Cena - 24,95€
Vērtējums - 8/10

Kas ir jūsu mīļākais Madara produkts? Kā sadzīvojat ar tā aromātu?





No comments:

Post a Comment

Latest pins