Latest Instagrams
05/06/2016

Water Sprite inspired make up look - H&M Beauty

To me, blue is the most summery color ever, so when I decided that I want to create out-of-my-comfort-zone make up look, I knew that it must involve blue eyeshadow.
Browsing through H&M website I fell in love in shade Water Sprite - it was perfect glittery turquoise shade which in real life looked exactly as on site.
If You already have tried H&M eyeshadows You will know that they are amazing - buttery, easily blendable and pigmented. What I liked about this shade is that it comes quite sheer at first, so you can easily build it up for really intense color, or leave it quite sheer for more every day based look. Either way, it looks amazing!
Price - 5,99€ (buy it here)
Rating - 10/10





Mana skatījumā zilā krasa ir visvasarīgākā krāsa. Tādēļ brīdī, kad man ienāca prātā doma radīt vasarīgu meikapu, kas būtu bišķiņ ārpus manas komforta zonas, zināju, ka kāds no zilajiem toņiem būs īstais.
Šopingojot H&M mājas lapā uzdūros acu ēnām tonī Water Sprite un acumirklī iemīlējos - tās ir visperfektākās mirdzoši tirkīzzilas ēnas ever! Turklāt realitātē tās izskatās mats matā kā mājaslapā.
Ja jau esat lietojušas H&M acu ēnas, tad zināsiet, ka tās ir lieliskas - diezgan krēmīgas konsistences, ļoti pigmentētas un viegli lietojamas. Kas man sevišķi patika šajās konkrētajās ēnās ir tas, ka krāsa ir intensīva, bet taja pašā laikā pietiekami neuzkrītoša - tādējādi to var padarīt vai nu ļoti intensīvu un spilgtu, vai atstāt nedaudz blavāku un līdz ar to vairāk piemērotu ikdienai. Lai kā arī darītu, efekts solās būt ļoti labs!

Cena - 5,99€ (iegādājies šeit)
Vērtējums - 10/10

4 comments:

Latest pins