Latest Instagrams
06/11/2016

Purchases from NYX store / Pirkumi no NYX pirmā veikala

Almost a week ago I finally got a chance to visit NYX store in Riga. The opening of this store was so much anticipated and it was definitely one of the biggest makeup events this autumn.
I own few of NYX products already, but there is always room for another, isn't it?
I didn't need or want anything in particular - I was more interested in seeing this well raved about store in real life.
The location is perfect - in the heart of Riga - you just can't miss it! The store itself is quite small, but spacious enough and the atmosphere is very lovely. The product range is huge - you can get everything you can imagine. 
Of course, I couldn't leave empty-handed - this time I picked up only 3 items (I need to thank the fact that it was still very crowdy the day I visited it, otherwise I've bought so much more). I got an eyeshadow quad, lip liner and lipstick/crayon thing.

Lip liner. I went for a shade 03 Cherry Skies. As I own a lot of berry toned lipsticks I decided that this shade would work perfectly for me. The only negative thing I have to say is that the packaging on this thing is insane. It is impossible to get it off - I used scissors, knife, my teeth - in total it took me about 10 minuted to finally remove it. Oh and I also broke the end of the lip liner whilst unpacking.

I got an eyeshadow palette 02 Explicit, I chose it mainly because of the green shade. As my eye color is green I decided that I could try to use green eyeshadow  just to switch things up a little bit (all I use is nudes and bit of bronze). The design is quite edgy with all the black spikes.

And the last thing I chose was ombre lip duo in a shade Ginger&Nutmeg - a combination of darker lip liner and much lighter lipstick. I am not too much into ombre lip look, so I picked this up thinking that I will use them separately. Both ends - the lipliner and lipstick one are very creamy and are super easy to apply. A few days ago I tried to create ombre lips and I must say  - I liked the result, not for everyday makeup, but perfect for going out.

Apmēram pirms nedēļas man beidzot bija izdevība iegriezties jaunajā NYX veikalā. Šī veikala atklāšana bija ļoti gaidīts notikums daudziem, tādēļ arī es nevarēju vien sagaidīt, kad beidzot varēšu to apciemot.
Pirmais, ko vēlētos pieminēt ir veikala ideālā atrašanās vieta - pašā Rīgas sirdī, to vienkārši nav iespējams neatrast un nepamanīt. Pats veikals ir diezgan mazs, bet ļoti omulīgs un par spīti neliejajiem izmēriem sevī glabā plašus jo plašus kosmētikas krājumus. Izvēle ir milzīga un katrs interesents noteikti atradīs ko sev piemērotu.
Veikalā iegriezos vairāk ka tūrists - gribēju apskatīt izkārtojumu un konceptu, un īpaši nebiju plānojusi veikt lielus pirkumus. Tomēr ar tukšam rokām nepaliku - iegādājos lūpu zīmuli, acu ēnas un ombre lūpu duetu - lūpu zīmuli kombinācijā ar lūpu krāsu.
Lūpu zīmulis tonī Cherry Skies mani uzrunāja galvenokārt tāpēc, ka liela daļa no man piederošajām lūpu krāsām ir tieši šādā tumšā ogu tonī. Vienīgā negatīvā piezīme par lūpu zīmuli ir tā plastikāta iepakojums - to vienkārši nebija iespējams noņemt! Liku lietā šķēres, nazi, pašas zobus un tikai pēc 10 minūšu cīņas beidzot biju to pieveikusi (procesā nolaužot galu pašam lūpu zīmulim).
Acu ēnas Explicit izvēlējos galvenokārt zaļā toņa dēļ - tā kā man ir zaļas acis jau labu laiciņu atpakaļ nolēmu, ka būtu interesanti izmēģināt zaļas acu ēnas, nomainot savus iecienītos brūnganos toņus (kuri arī ir pārstāvēti šajā acu ēnu "kvartetā").  Ēnas vēl neesmu izmēģinājusi - vienīgais ko par tām varu pateikt ir tas, ka tās izskatās ļoti matētas un vidēji pigmenētas. Redzēsim, kā tās uzvedīsies uz acīm. Vēl - iepakojums ir ļoti interesants un roķīgs, ne katra gaumei, bet nav arī pārlieku uzkrītošs.
Pēdējais, bet noteikti interesantākais pirkums ir Ombre lūpu duo tonī Ginger&Nutmeg. Tas ir divpusējs lūpu produkts, kam vienā gala ir tumšāka toņa lūpu zīmulis un otrā gaišāka toņa lūpu krāsa, kas lietojot tos kopā rada tik populāro ombre efektu lūpām. To pērkot nebiju domājusi to lietot šim mērķim - plānoju katru galu lietot kā atsevišķu lūpu produktu, bet pirms paris dienām garlaicības mākta nolēmu izmēģināt arī ombre lūpas. Jāsaka, ka rezultāts patika, noteikti nav ikdienas variants, bet kādam interesantam pasākuman būs tieši laikā. Kas man šajā produktā sevišķi patika, ir tas, ka gan lūpu zīmulis, gan lūpu krāsa ir ļoti krēmīgi un viegli uzklājami. Noturība gan ir viduvēja.
Nākotnē noteikti iegriezīšos vēl, jo interesē daudzi produkti un tā kā šoreiz veikals bija diezgan pārpildīts ar cilvēkiem nebija iespējas visu tā pamatīgi aplūkot (kas manam maciņam nāca tikai par labu!).
Vai jūs jau paviesojāties jaunajā veikalā? Kas ir jūsu pirkumu sarakstā no NYX klāsta?


1 comment:

  1. Man patīk pats veikals, bet daudziem produktiem trūkst testeru :(
    Mani favorīti ir Taupe sārtums un Butter Gloss spīdumi :) Tagad vēl testēju Pro Foundation Mixer, bet pagaidām vēl viedokļa nav. Uz to Ombre lūpu produktu skatījos, bet nolēmu, ka pagaidām tas nav man vajadzīgs :)

    ReplyDelete

Latest pins