Latest Instagrams
08/01/2017

L'Oreal Pure clay glow mask

Šis viennozīmīgi ir sociālajos tīklos manīts un plaši izreklamēts produkts, kas ejot cauri Drogām uzrunāja arī mani. Pēdēja laikā cenšos palutināt savu seju ar kādu masku, tādēļ šis jaunums no L'Oreal likas piemērots. 

No trim pieejamajām variācijam izvēlejos masku ādas mirdzumam ar sarkanajām aļģēm.
Ko sola ražotājs - maska noņem atmirušās ādas šūnas nepadarot ādu sausu. Trīs dabiskas izcelsmes mālu apvienojums: kaolīns - absorbē netīrumus un lieko sebumu. Montmorilonīts - palīdz novērst ādas nepilnības. Gasūlas - palīdz attīrīt sejas ādu. 
Jāsaka, ka šī maska mani patīkami pārsteidza - sākot ar ļoti vizuāli pievilcīgo dizainu un beidzot ar patīkamo sajūtu pēc tās lietošanas. Kā ari pieminēšanas vērta ir salīdzinoši d
Maska ļoti labi attīra un mīkstina ādu. Ziemas periodā it īpaši, sejas āda zaudē mirdzumu un liekas pelēcīga un nespodra. Pēc maskas lietošanas skats uz dzīvi tiešām šķiet labāks - sejas āda liekas gaišāka un mirdzošāka, turklāt to uzklājot, var just tādas kā abrazīvas daļiņas maskas sastāvā, kas laikam arī palīdz radīt šo efektu. 

Vēl ir jāuzslavē produkta aromāts - ļoti patīkams, bet neuzbāzīgs, kas nav mazsvarīgi, jo citreiz gadās ka no pārāk spēcīgi smaržojoša produkta var iedzīvoties pamatīgās galvassāpēs.
Uzklāt masku ir viegli - tās konsistence ir pietiekami bieza, lai maksa nenotecētu un būtu viegli uzklājama, turklāt tās sastavā esošās abrazīvās daļiņas patīkami masē seju gan uzklāšanas gan noņemšanas procesā.

Maksimāla efekta sasniegšanai ražotājs iesaka masku lietot 2-3 reizes nedēļā, pie kā cenšos pieturēties. Es nevaru apgalvot, ka tiešām jūtu spēcīgus uzlabojumus ilgtermiņā, bet āda noteikti ir kļuvusi mīkstāka un mazāk jūtīga pret sauso gaisu, ko rada centrālā apkure šajā sezonā. Turklāt pats maskas uzklāšanas process ir ka mazs sevis palutināšanas rituāls.
Vērtējums - 9/10
Cena - 7,49 (šobrīd Drogās atlaide)

2 comments:

  1. Man šis maskas gan šķita smirdīga un vispār neuzrunā. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man gan smarža ļoti patīk :) Varētu būt tāpēc, ka šobrīd ir daži produkti, kuriem nu ļoti smarža nepatīk - šī liekas ļoti laba :D

      Delete

Latest pins