Latest Instagrams
01/05/2017

Dermosil roku kopšanas krēms

Jauns bloga ieraksts - jauns roku krēms manā kolekcijā. Šis ir mans pirmais produkts no Dermosil - zīmola, ar ko mani iepazīstināja kolēģe, kas jau ilgu laiku ir pastāvīgs Dermosil klients. Veicot kārtējo pasūtījumu no Dermoshop, kolēģe aicināja apskatīt produktu klāstu un pievienoties viņas pasūtījumam, ja nu atrodu ko interesantu. Pirmā doma uz šo aicinājumu bija kategorisks nē, jo man plaukti vai lūzt to dažādu krēmu un losjonu pārbagātības, tomēr kas meklē tas atrod. Jau sen gribēju lielāka tilpuma roku krēmu ar pumpjveida dozatoru turēšanai uz naktsgaldiņa pie gultas. Un ja tas solās būt ar upeņu aromātu - ir obligāti jāņem!
Šis krēms mani uzrunāja gan ar vizuālo izskatu gan aprakstu. Man patika gan lakoniskais kompaktais iepakojums, gan tā sastāvs.
Ražotāja apraksts -Valdzinoša aromāta Roku un ķermeņa krēms Upene mīkstina un kopj roku ādu. Krēms ir iepakots ekonomiskā 325 ml pudelē ar sūkni, kas atvieglo krēma dozēšanu.

Roku un ķermeņa krēms Upene satur dažādas ādu kopjošas augu eļļas, piemēram, krāsu saflora sēklu eļļu, avokado eļļu un upeņu sēklu eļļu. Ādu mitrinošo un atjaunojošo iedarbību pastiprina glicerīns, Е vitamīns un alantoīns.
Krēms ir mitrinošs, ātri iesūcas ādā un tam ir izteikts upeņu aromāts, kas ir jūtams salīdzinoši ilgu laiku. Tiem kas uz smaržām ir jūtīgi, šis varētu būt pārāk intensīvi smaržojoss produkts, bet tiem kam patīk upenes un ilgnoturīgs intensīvs aromāts šis krēms būs īsti laikā. Pēc uzklāšanas tas uz ādas atstāj tādu kā vaskveidīgu aizsargkārtu, kas rokas ilgāk padara mitrinātas, bet napadara tās taukainas.
Tiem, kas vēlas kompaktāku versiju - šis krēms ir pieejams arī parastā tūbiņā 50ml iepakojumā, ko iespējams tuvākajā laikā arī pati iegādāšos.
Vērējums - 9/10
Cena - €6,50 par 350ml/ €2,50 par 50ml
Iegādājies - 350ml tilpumu šeit un 50ml tilpumu šeit
Vai Jūš esat lietojušas Dermosil produkciju - ko varat ieteikt?

2 comments:

  1. man šis likās feins (it īpaši aromāta dēļ :)), bet tāds "paplāns". vasarai vēl puslīdz ok, bet ziemas sezonā īpašs palīgs nebija.
    bet vispār Dermosil produktus cienu, gan kvalitātes, gan estētisko iepakojumu dēļ :)

    ReplyDelete
  2. Izmēģināju šo no testerīša, smarža manam degunam par spēcīgu, bet vismaz prieks, ka tiešām pēc upenēm smaržo, nevis kaut kā dīvaina ūn ķīmiska :D


    Ļoti patīk Berry sērijas attīrošā eļļa, šampūns smalkiem matiem (pašai gan nav smalki, bet tāpat :D), antistress serums, "faces" sērijas sejas krēmi, "faces" dziļi attīrošs līdzeklis, minerālpūderis, principā neviens produkts nav licis vilties :)

    ReplyDelete

Latest pins