Latest Instagrams
02/07/2017

Love my life - salona prezentācija

Jūnija sākumā man tika dota iespēja paviesoties salona Love My Life prezentācijā/atklāšanā, kuras laikā mums tika dota iespeja iepazīt gan pašu salonu, gan pasaulslavenus zīmolus, kuru produkcija salonāir pieejama un tiek izmantota.


Tiem, kas seko modes un skaistuma blogiem un Youtuberiem šis salons ir īsta pasaka - te ir sastopami daudzi produkti, kas tiek pieminēti vadošo skaistuma blogeru favorītos - piemēram Olaplex, Davines, Decleor u.c. Līdz ar to, skatoties plauktos neviļus rodas tāda ka deja vu sajūta - viss ir kautkur redzēts un dzirdēts, atliek vien pašam izmēģināt.

Noteikti jāpiemin arī salona estētiskais noformējums - ja man tas būtu jānoraksturo vienā vārdā, tas noteikti būtu mierpilns, tāds kurā noteikti gribas atgriezties. Itkā viss ir moderns, bet tajā pašā laikā mājīgs un gaišs. Par mājīguma sajūtu laikam gan ir japasakās salona laumiņai, jeb īpašniecei Kristīnei, ar kuru parunāt gan izdevās tikai pāris minūtes, pirms došanās prom. Tomēr ar šīm pāris minūtēm pietika, lai uzlabotu garastāvokli vairākām dienām - tik sirsnīgus un atvērtus cilvēkus nenākas bieži satikt.


Priecēja fakts, ka pasākuma laikā varēja ne tikai apskatīt dažādus produktus, bet arī aprunāties un pakonsultēties ar zīmolu pārstāvjiem, kā arī panašķoties ar Biki gelato saldējumu un pašas Kristīnes sarūpētajiem gardumiem (nu vai tad var būt vēl mīļāk un sirsnīgāk). Tāpat pasākuma apmeklētāji - blogeri netika atstāti at tukšam rokām - tikām pie dāvanu maisiņa ar pārstāvēto zīnolu produktu paraugiem un kas, manuprāt, pats labākais - dāvanu karti matu procedūrai ar Davines produktiem (noteikti to izmantošu - lielisks iemesls vēlreiz paviesoties šajā salonā).
Liels paldies par jauko pasākumu! 

No comments:

Post a Comment

Latest pins