Latest Instagrams
16/07/2017

Vasaras sarkanais

Šoreiz padalīšos ar man netipiskāku rakstu - par manu šī brīža mīļāko kleitu. Jau vairākus gadus esmu gribējusi iegādāties spilgtu, sarkanu kleitu, bet līdz šim neesmu varējusi atrast to īsto. Katrai noskatītajai bija kāds mīnuss - pārāk īsa, parāk pieguļoša, pārāk grezna, pārāk vienkārša utt. Bet tad, kādāYouTube video pamanīju šo skaistumu no New Look. Pirmais, kas ienāca prātā skatoties uz šo kleitu, bija "mammas jaunības stila kleita". Jo tiešām, līdzīga stila kleitas atceros mammas skapī kad biju pavisam maza.

Man patika krāsa, garums un mīlīgo mazo pogu rinda - ko gan YouTube nopēla kā ļoti apgrūtinošu un grūti aizpogājamu. Nebiju īsti pārliecināta par to, vai šāda piegriezuma kleita būs glaimojoša manai figūrai.


Izrādījās, ka piegriezums ir ideāls, pogas ir ļoti viegli un ātri aizpogājamas un klieta pati par sevi ir īsts sievišķības iemiesojums. Ideāli piemērota gan vasarai, gan ziemai - gan ikdienišķiem, gan svinīgākiem pasākumiem. Velkama gan ar sandalēm, gan kurpēm uz papēža, bet, ja vēlies koptēlu padarīt krietni vienkāršāku - velc klāt vienkāršas baltas vai melnas kedas.


No comments:

Post a Comment

Latest pins