Latest Instagrams
05/11/2017

Alessandro International - Ice Bear X-MAS roku krēms

Pagājušajā sestdienā paviesojos Alessandro International prezentācijā, kas norisinājās Rīgas modes nedēļas ietvaros. Šī bija mana otrā tikšanās reize ar šo zīmolu, tādēļ bija vēl interesantāk aplūkot jaunumus.
Pasākums ko apmeklēju notika par godu jaunajai roku krēma līnijai, kas ir veidota ledus lāču tematikā-Ice Bear X-MAS. Kādēļ ledus lāči? Jo tieši viņiem piemīt vajadzīgā izturība, lai pārciestu bargo ziemu - un tieši tas ir vajadzīgs arī mūsu rokām aukstaja periodā. Krēma sastāvā ir šī sviests un kokosriekstu eļļa, kas baro jūtīgu un sausu ādu, atjaunojot tajā līdzsvaru.


Šis produkts ir unikāls daudzejādā ziņā - dizains, smarža, konsistence - viss ir rūpīgi pārdomāts un noslīpēts līdz pilnībai.
Smarža ir silta un patīkama, uz rokām jūtama, bet nekādā ziņā nav uzbāzīga. Krēmā sajutīsiet apelsīnu, saldās vaniļas un muskusa aromātu kokteili - ideāli piemērotu ziemai, kad gribas omulību un siltumu.
Konsistence pirms lietošanas ir diezgan cieta, atgādina kokosriekstu eļļu, bet saskaroties ar ādu krēms momentāli sāk kust padarot tā uzklāšanu ērtu un patīkamu. Krēms ir diezgan eļļains, bet rokas nepadara taukainas un ātri uzsūcas ādā, padarot to ļoti mīkstu.


Dizains šim produktam ir absolūti fantastisks. Sākot jau ar kartona kārbiņu, uz kuras gozējas mīlīgais ledus lācis - mīlīgs, bet ne pārlieku bērnišķigs noformējums, kas liek jau tagad sapņot par Ziemassvētkiem. Un pats krēms (15ml un 50ml tilpumos) ir iepildīts ledus kubiņā! Jā, jūs nepārlasījāties krēma iepkojums ir veidots kā ledus kubiņš un izskatās lieliski. Viennozīmīgi, viena no skaistākajām lietām uz mana naktsgaldiņa šobrīd. Skaistais iepakojums ir viens no iemesliem kādēļ so roku krēmu uzskatu par ideālu dāvanu Ziemassvētkos. Jo reizēm roku krēmi tiek dāvināti tik bieži, ka sāk jau nonākt vienā kategorijā ar zeķēm un apakšbiksēm, bet ar attiecīgo wow efektu dizaina ziņā noteikti varat trāpīt desmitniekā. Jo dāvanas mīlam ar acīm! :)




Cenas:
10ml - 5,85€ (šim tilpumam gan izpaliek elegantais ledus kubiņš, progukts iepildīts metāla kārbiņā ar ledus lāča attēlu )
15ml - 12,15€
50ml - 23,55€
Kur iegādāties? Stockmann, salonos Kolonna Rīga un Jūrmalā, kā arī Alessandro International specializētajā veikalā Rīgā. 

*Foto - Aleksandrs Muižnieks; personīgais arhīvs

No comments:

Post a Comment

Latest pins