Latest Instagrams
08/06/2014

CATRICE uzacu produkti.

Domāju, ka katrai no mums ir savs skaistumkopšanas klupšanas akmens -lieta ko neizdodas paveikt tik labi kā gribētos, vai vieta, kas neizskatās tik labi kā mēs velētos.
Man tās ir uzacis. Šausmīgas, spurainas, nepaklausīgas uzacis. Tādēļ es vienmēr esmu ideālā uzacu produkta meklējumos, un šoreiz nolēmu izmēģināt šo to no CATRICE.
Manu uzmanību piesaistīja divi produkti:

  • želeja uzacīm "Eyebrow FillerPerfecting & Shaping Gel"
  • komplekts uzacu kopšanai "Eyebrow Set"

Ja godīgi, izmēģinot šos produktus kārtējo reizi secinu, ka tomēr dodu priekšroku vecajam labajam uzacu zīmulim. Nu neprotu lietot es uzacu pūderus/ēnas. Bet esmu apņēmības pilna to mainīt. Kaut kad un kaut kā.

Bet nu par produktiem.

Uzacu želeja patiesība ir labāka, nekā biju gaidījusi. Ļoti labi aizpilda uzacis un ar pašu otiņas galu var pat izveidot tievāku līniju iezīmējot uzacu formu. Vienīgais, tonis ir diezgan patumšs, bet mana gadījuma tas nemaz netraucēja.



Komplekts "Eyebrow Set" ir tiešam labs - divu toņu uzacu pūderis, mazs spogulītis un komplekta apakšēja nodalījumā, kas atveras ka maza atvilktne ir pincete un uzacu otiņa un ķemmīte. Pūderu krāsas ir ok, domāju ka būs piemērotas visām uzacīm, ja katra atsevišķi neuzrunā, var samiksēt abas kopā. Viss ko var vēlēties. pincete gan ir nedaudz par mazu un ir diezgan neērta, bet pārējais apmierina. Mazliet māc šaubas, par produkta noturību, nedomāju, ka tas paliks uz uzacīm visu dienu.




Vēl domāju, ka ir jāizmēģina abu šo produktu kombinācija - pēc pūdera uzklāšanas nostiprināt to ar tonējošo želeju. Došu ziņu ka izdevās :)

Santa

4 comments:

  1. Želeja man dikti patīk, ar ēnām arī īsti nemāku darboties, tāpēc nemaz nemēģinu :)

    Starp citu, tev ir dikti jauks blogs, nebiju agrāk pamanījusi :) laikam tāpēc, ka raksti tik reti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pēc šīm es arī sapratu, ka nav jēgas izlikties, ka iemācīšos, palieku pie želejas un zīmuļa :)
      p.s -paldies par jauko komentāru-made my day :)

      Delete
  2. Hmn, pēc Tava apskata sāku domāt par Eyebrow Kit iegādi, līdz šim lietoju vienu no Oriflame, bet tas ir apnicis un vēlos izmēģināt ko jaunu! :)

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izmēģini gan :) Es ar uzacu ēnām esmu nedaudz uz jūs - nemāku tik veikli rīkoties, bet pēdējā laikā mēģinu trenēties šajā mākslā :)

      Delete

Latest pins