Latest Instagrams
06/07/2014

Jūnija favorīti.

Sveikas!
Jūlijs jau rit pilnā sparā, un esmu beidzot saņēmusies, lai uzrakstītu par jūnija mēneša mīļākajiem produktiem. Varbūt to nav ļoti daudz, bet visi ļoti mīļi un sirdij tuvi! Sāksim?

1. Lumene Basic Blue nakts krēms - 90% dabisku sastāvdaļu, nakts krēms ar nomierinošu rudzupuķu ekstraktu ikdienas sejas mitrināšanai. Man un manai ādai ļoti patīk, ļoti mitrinošs, ar patīkamu aromātu, un rudzupuķes uz iepakojuma - ko vairāk vēleties?! 



2. Maybelline Dream Sun bronzeris+vaigu sārtums - pirms laiciņa saņēmu kā dāvanu Drogās un esmu sajūsmā. Pirmkārt iepakojums un pats produkts izskatās vienkārši ideāli. Krāsas ļoti vasarīgas, bet nav uzkrītošas un ļoti labi uzklājamas. Un katru reizi kad to lietoju saņemu kādu komplimentu! Tonis - 09 Golden Tropics


3. Catrice Camouflage Cream - nomaske manus tumšos rinķus zem acīm perfekti, noturība arī ļoti laba, bieži izmatoju tikai so konsīleri, bez tonālā krēma, un rezultāts ir ļoti labs un dabisks. Tiešam iesaku. Mans tonis -  020 Light Beige

4. Maybelline Color Tattoo 24 hr - tonis 65 Pink Gold, lietoju gan pašas par sevi, gan kā bāzi citām acu ēnām. Krāsa seviški labi izskatās uz iedeguma :)

5. SEPHORA Always Fresh Deodorant wipes - mitrās salvetes ar dezodorantu padusēm. Iespējams nav sevišķi seksīgs produkts, bet praktisks un noderīga gan. Ļoti svaigs aromāts, kompakts izmērs un lielisks glābējs, stresa situācijās, karstā vasarā un vispār ikdienā. Nesatur parabēnus, neredzams uz ādas un tā sastāvs palēnina matiņu ataugšanu.

6. Maybelline Express Finish 40 nagu laka - tonis 415 pastel coral. Ļoti vasarīga krāsa, kas uzlabo garastāvokli. Labi klājas, ātri nožūst un priecē acis. 


7. Maybelline COLORSENSATIONAL Shine Gloss - tonis 420 Glorious Grapefruit. Kā redzar jūsijs man pagāja zem koraļļu krāsas zīmes. Dievinu šo krāsu, labi klājas, smaržo un ļoti labi izskatās uz lūpām.

8. Lacoste Pour femme - sākuma nots - jamaikas pipars un purpura frēzija, sirds nots - baltais heliotrops, jasmīns, bulgārijas roze, hibisks, bazes nots- Himalaju ciedrs, vīraks, sandalkoks. Jāatzīst, ka smaržo daudz vieglāk un svaigāk nekā varētu spriest pēc apraksta. 

9. ORGANIX Brazilian Keratin Therapy anti-breakage serum - saudzējošs serums krāsotiem matiem. Nesatur sulfātus un nātrija hlorīdus. Ekskluzīvs, bagāts antioksidantu maisījums ar kokosriekstu eļļu un "sulīgiem" keratīna proteīniem, kas palīdz stiprināt un mitrināt matus. Organiskā avokado eļļa nogludina matu kutikulu, padarot tos gludus un taisnus. Piešķir matiem briljanta mirdzumu. Dara šis serums tiešām visu, ko ražotājs sola, un mati paliek sīksti, spīdīgi un smaržo ļoti patīkami.

Tie arī bija mani skaistuma favorīti jūnijā. Cerams, ka jūlijs atnesīs mums vairāk saulītes un siltuma, lai varam priecāties par puķēm un izvilkt no skapja vasaras kleitiņas.


Attā,
Santa xx






No comments:

Post a Comment

Latest pins