Latest Instagrams
08/02/2015

"Planeta Organica. Dead Sea Naturals" mitrinošs krēms-serums sejai.

Ja no sākuma es biju ļoti skeptiska pret krievu kosmētiku, tad tagad pamazām cenšos ik pa laikam izmēģināt ko jaunu. Sāku ar matu kopšanas līdzekļiem un tā kā vilšanās nebija, izlēmu noriskēt arī ar sejas kopšanas produktiem. Paeksperimentējusi ar pīlingiem un maskām beidzot jutos nobriedusi izmēģināt arī kādu no sejas krēmiem. Un akcijas Drogās palīdzēja!

Produkts ko iegādājos - "Planeta Organica. Dead Sea Naturals" mitrinošs krēms-serums sejai sausai un jūtīgai ādai. Tā kā ziemas mēnešos āda paliek ekstrēmi sausa un nekas nepazūd velkoša sajūta, mitrinošs krēms bija tieši tas, kas vajadzīgs. Arī cena - ar akciju nedaudz pāri 4 EUR likās draudzīga, pat gadījuma, ja krēms liks vilties.


Bet par laimi krēms nelika vilties! Konsistence ļoti viegla un ūdeņaina, kas it tieši tas ko vēlos saņemt no mitrinoša krēma, klājas ļoti viegli, ātri iesūcas ādā momentā sniedzot rezultātu, kas nepazūd visas dienas garumā. Pēc uzklāšanas sejai dod veselīgu spīdumu, bet seja neizskatās taukaina.


Tā ka sastāvā ir damaskas rozes ekstrakts krēms ļoti minimāli smaržo pēc rozēm. Bet smarža ir diezgan neuzkrītoša, tādēļ pat man-kaislīgam rožu aromāta nīdējam nav ar to problēmu.




Krēmu lietoju apmēram mēnesi un esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. Sejas āda ilgtermiņā ir palikusi veselīgāka un ir labi mitrināta.

Vai Jūs esat mēģinājušas kādu no Planeta Organica sejas kopšanas līdzekļiem? Un kāds ir Jūsu šī brīža mīļākais sejas mitrinātājs?

4 comments:

  1. Esmu lietojusi, izlietoju visu iepakojumu, labs savā cenu kategorijā, bet nekādus wow efektus nerada.

    sieviskiba.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow tiešam nav, bet man patīk ļoti pagaidām. Laikam jau tāpēc, ka nebija nekādu lielo cerību pērkot un izrādījās labs esam :)

      Delete
  2. Man ļoti nepatika smarža. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es kā par brīnumu varu pieciest. atgādina mammu laiku krēmus. :)

      Delete

Latest pins