Latest Instagrams
10/05/2015

REAL TECHNIQUES miracle complexion sponge - atsauksme

Jau labu laiku skaistuma pasaule jūsmo par sūkļiem kosmētikas uzklāšanai. Pionieris šajā jomā, ja nemaldos bija slavenais Beauty Blender, kas parādījās pēkšņi un visa skaistuma industrija bija tam pie kājām. Pēc Beauty Blender uzvaras gājiena - teju katrs sevi cienošs ar skaistumu saistīts uzņēmums nāca klajā ar savu "skaistuma sūklīša versiju".

Ja no sākuma raucu degunu domājot par šāda tipa produktu, tad pēc kāda laika labās atsauksmes un ziņkārība ņēma virsroku-pasūtīju pati savējo sūklīti. Tiesa gan, ne Beauty Blender ko ļoti vēlējos, bet gan REAL TECHNIQUES miracle complexion sponge, arī ļoti labi novērtētu produktu. Godīgi sakot īsti neatceros kādēļ mana izvēle krita par labu RT sūklim, nevis Beauty Blender, bet tas jau ir mazsvarīgi.

Ražotājs sola, ka pateicoties tā neparastajai formai, šis sūklītis dara trīs lietas - apaļie stūri lieliski noder lielāku laukumu "apstrādei", plakanais gals paredzēts deguna un acu kontūrām, bet ar spico galiņu varēs lieliski nomaskēt mazas nepilnības un pumpiņas - tātad viens sūklītis tiek galā ar 3 otu darbu! Sūkli var lietot gan sausu gan samitrinātu- tomēr optimālam rezultātam pats ražotājs iesaka to samitrināt.


Ko es domāju par produktu?
Man tas tiešam patīk. Tonāla krēma uzklāšanas process ir kļuvis ātrāks, un rezultāts ir nevainojams. Esmu atklājusi arī šādu faktu - ar sausu sūkli make up var izklāt krietni ātrāk, bet lietojot to samitrinātu - klājums ir daudz noturīgāks.


Cena - 8.21 EUR (feelunique.com)

Noteikti nenožēloju, ka sūklīti iegādājos, jo kopš saņemšanas brīža nav bijusi nepieciešamība pēc otas. 
Mīnusi - esmu mazgāšanas līdzekļa meklējumos, un brīžos kad to nelietoju - sūklis ir rūpīgi jānoslēpj - jo kaķis diemžēl arī ir par to sajūsmā - par  ko liecina zobu pēdas sūklī.

4 comments:

  1. Labs sūkļu mazgājamais ir Barbara Hofmann Douglas`ā nopērkamās ziepes. Lietoju jau otro iepakojumu un sūklim ne vainas. izmazgā visu un pašu sūkli nebojā :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies par ieteikumu - noteikti pameklēšu! :)

      Delete
  2. Biju redzējuši šo sūkli, bet cenas dēļ padomāju, ka tas noteikti ir pakaļdarinājums, turklāt, ne labākais. Paldies, ka padalījies ar savu pieredzi, būs tomēr jāiet atpakaļ uz veikalu!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, cena viņam aizdomīgi normāla :) Protams neesmu mēģinājusi Beauty Blender un salīdzināt nevaru, bet man jau liekas ļoti labs esam. Pērkot savu lomu nospēlēja arī RT brends - otas patika un atsauksmes labas!

      Delete

Latest pins