Latest Instagrams
13/07/2015

Dzintars Laura Mars Spa Premium barojošs ķermeņa jogurts ar mango un mellenēm

Dzintars veikaliem vienmēr vienaldzīgi esmu gājusi garām - īsti neuzrunāja ne piedāvātie produkti ne to vizuālais noformējums. Un ja godīgi, par produktiem neko daudz arī nezināju - līdz šim Dzintars man ir saistījies ar vecmammas iemīļotajām smaržām "Rīdziniece" un Kredo lūpu krāsām (atkal omes favorīts). Un samērā nesen kolēģu-blogeru raksti par Dzintars jaunumiem lika man saņemties un apciemot tuvāko veikaliņu.

Jāatzīst biju patīkami pārsteigta - lai gan no veikala izgāju ar vienu vienīgu produktu, galvā jau tika veidots saraksts ar lietām ko labprāt izmēģinātu.

Produkts, kas mani un manu degunu uzrunāja visvairāk bija Laura Mars Spa Premium ķermeņa jogurts ar mango un melleņu aromātu. Absolūti burvīgs produkts! Smaržo gluži kā melleņu jogurts, ļoti viegli klājas (jogurts tomēr) un ātri  iesūcas ādā padarot to ļoti maigu un zīdainu, turklāt smarža ir noturīga, bet nav uzbāzīga vai traucējoša. Pašlaik, manā topā tas ieņem godpilno pirmo vietu, pastumjot malā manu absolūto ķermeņa produktu favorītu -The Body Shop Marakujas ķermeņa sviestu. Kas man sevišķi patīk - tā ir produkt vieglā konsistence, jo reizēm ķermeņa sviesti liekas pārāk smagnēji. 

Vienīgais mīnuss, kas ir raksturīgs, manuprāt, visai Dzintars produkcijai ir dizains. Nu nav tie vizuāli pievilcīgākie produkti, bet svarīgākais ir tas, kas lācītim vēderā - vai ne? :)
Ideāls vasaras (un ne tikai) produkts. 
Cena - 14 Eur

4 comments:

  1. Es šo pašu aromātu nopirku, bet tikai losjona formātā. Un labi vien ir, ka neņēmu nemaz šo, būtu pa biezu, jo jau losjons liekās tāds kārtīgi krēmīgs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man arī nepatīk pārlieku bieza konsistence, bet ar šo sadzīvoju labi. Tomēr jāatzīst, ka iekārdināji mani ar domu par losjonu - sevišķi Dzintara atlaižu laikā :)

      Delete
  2. Neskatoties uz nosēdušos stereotipu mūsdienu jaunatnē, ka tas nu ir omju veikals, Dzintars tomēr turpina dzīvot un piedāvāt jaunus produktus, kas priecē, jo savējais taču. :) Bet mnai interesē kā mainītos Dzintara cenas, ja arī iepakojums kļūtu atbilstošāks mūsdienu tendencēm.


    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tas gan, jau tagad cenas dažiem produktiem šķiet diezgan augstas... Pārsteidz arī ieilgušās mega izpārdošanas cenas veikalos - viena veikaliņa pati pārdevēja izteica bažas, ka tik tas nenozīmē no nelāgu.

      Delete

Latest pins