Latest Instagrams
02/11/2015

Dior Addict Brilliance lūpukrāsa tonī 962 Daring

Šis būs stāsts par manu mīļāko rudens lūpu krāsu. Ja godīgi - iespējams par manu visu laiku mīļāko lūpu krāsu - Dior Addict Brillliance tonī Daring.



Pēdējā gada laikā manā īpašumā, papildus neskaitāmām budžeta klases lūpu krāsām ir  pievienojušās arī dažas dārgākas, kā NARS, Charlotte Tilburry u.c. Un nepārprotiet mani, man tās patīk, pat ļoti, tomēr izjūtas kādas mani pārņēma iegādājoties manu pirmo Dior lūpu krāsu bija īpašas. Iespējams, ka pie tā vainīgi mammas žurnāli, kurus lasīju jau no agras bērnības - modes un skaistuma lapas Santā bija pirmais ko lasīju, pati vēl spēlējoties ar lellēm. Un tas bija laiks, kas Dior un Chanel valdīja pār pasauli, un man mazai būdamai likās, ka nav ietekmīgāku zīmolu par šiem.


Mājupceļā vairākas reizes no somiņas izvilku un apjūsmoju sudrabaino iepakojumu, gandrīz to salauzdama - jo neizpratu atvēršanas mehānismu un nevarēju sagaidīt, kad varēšu to izmēģināt (pirms tam protams safotografējot blogam).

Mājās gan atklājās, ka pie kases netīšām sajaucu kastītes un paņēmu citu toni - biju izvēlējusies koši rozā toni, bet man pretī raudzījās izaicinoši brūna lūpu krāsa ar draudīgu nosaukumu Daring.

Mierinot sevi ar domu, ka tumšas krāsas piedien rudenim un ka šī lūpu krāsa tomēr nepadarīs mani līdzīgu ekstravagantai omei, to uzklāju - un acumirklī tajā iemīlējos!

Lūpu krāsa ir viegla krēmveida konsistence - tā viegli klājas neprasot pārlieku lieku precizitāti un mitrina lūpas, sniedzot tam patīkamu, piezemētu spīdumu. Krāsa ir ļoti piesātināta, bet tajā pašā laikā nav pārlieku uzkrītoša - ideāla arī ikdienai, kad gribas savam izskatam kādu "odziņu".

Kāda ir jūsu šībrīža mīļākā lūpu krāsa?


2 comments:

  1. Ļoti skaista! :)
    Man šobrīd mīļākā ir Chanel Rouge Allure, piesātināts sarkans tonis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaut kas no Chanel lūpu krāsām ir ir mans nākamais mazais sapnītis - būs sevi Ziemassvētkos jāiepriecina :)

      Delete

Latest pins