Latest Instagrams
29/12/2015

Bobbi Brown produktu apskats

Pirms kāda laika Douglas veikali sāka piedāvāt Bobbi Brown kosmētiku. Bobbi Brown brends ir plaši apjūsmots bloggeru un YouTuberu pasaulē, tādēļ nolēmu iegādāties dažus no produktiem.



Viens no brenda populārākajiem produktiem ir Shimmer Bricks - izgaismojošie pūderu komplektiņi, bet šoreiz mana izvēle krita uz pilnīgi cita tipa produktiem - CC krēmu, lūpu krāsu/zīmuli un acu ēnām (tās gan nāca kā dāvana pie iepriekš minētajiem produktiem).

Pirmais ko gribas uzteikt ir iepakojums - man patīk vienkāršs un lakonisks iepakojuma ja runa iet par skaistuma produktiem un melna krāsa vienmēr būs pareizā izvēle. Lielākā daļa Bobbi Brown produktu it tieši melnā iepakojumā ar baltiem burtiem (daži produkti ir tieši otrādāk veidoti - balts iepakojums ar melniem burtiem - tikpat skaisti).

Pats mīļākais no pirkumiem ir lūpu zīmulis/lūpu krāsa jeb Art stick tonī Harlow Red. Pēdējā laikā man ir ļoti iepatikušās spilgtas lūpu krāsas, bet klasiski sarkanu toni nebiju atradusi. Sarkana lūpu krāsa ir sarežģīts produkts (vismaz man) - uzklāšana ir īstākais murgs un 99% gadījumu vienmēr pamanos to  izsmērēt. Tomēr uz Ziemassvētku laiku tā gribējās sarkanas lūpas, tādēļ šis milzīgais lūpu zīmulis likās laba ideja. Klājas  viegli un lai gan zīmulis ir diezgan resns tas nesagādā grūtības iezīmēt precīzu lūpu kontūru. Es neteiktu, ka lūpu krāsa ir matēta, drīzāk kaut kas pa vidu, noturība ir ļoti laba, un kas pats labākais - ir ļoti viegli noņemama.


CC krēms ar SPF 35 būs ideāls tām dienām, kad negribas lietot tonālo krēmu, bet gan ko vieglāku. Pēc tekstūras ir diezgan biezs, kas man patīk, uzklājas vieglāk un ērtāk ar pirkstiem nevis otu (laikam tieši biežas konsistences dēļ) un pēc uzklāšanas seja nejūtas sausa (kas man reizēm notiek). Produkta sedzamība ir ļoti laba priekš CC krēma, bet ja esat iedzīvojušām pumpās - šis nebūs labākais līdzeklis to slēpšanai.


Un visbeidzot - krēmveida acu ēnu zīmulis tonī Golden Pink. Ideāls svētku sezonai piemērots zeltīts tonis, ko var lietot gan visa plakstiņa noklāšanai, gan lai tikai akcentētu skropstu līniju. Noturība ir laba, bet lietojot produktu uz visa plakstiņa tas tomēr nedaudz saiet rieviņās.


Visu šo trīs produktu kombinācija bija tas ko lietoju visu svētku garumā.



Kopumā jāsaka, ka esmu ļoti apmierināta ar pirkumiem, un nākotnē noteiktu gribētos izmēģināt vairāk.


4 comments:

  1. Zīmuļveida - kremīgās enas uz maniem plakstiņiem nav iedzīvojušās, nezinu, kaut kā neturās, pat ja ļoti gribās un cenšās :D Duglasā skatijos viņu ēnas ļoti baudāma struktūra, bet īsti vel nav uzrāviens uz pirkšanu.. p.s Tu rakstīji kāreiz ka nopirki nars lūpu krāsu .. kā ar vinu sadzīvoji? Liekās bija kaut kādas problēmas...? vai es jaucu?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nē, nejauc neko :)Problēma ar Nars lūpu krāsu bija tāda, ka diezgan ātri sagāja rieviņās un uz lūpām izveidojās tādi kā pleķi, arī noturība nebija tā labākā. Varbūt tonis pie vainas, jo gaišie man vispār slikti turās. No krēmveida ēnām man laikam favorīts ir un paliek Maybelline Colot Tattoo :)

      Delete
  2. Sarkanās lūpas izskatās fantastiski! Šis zīmulis izskatās viegli lietojams un tonis - fantastika! Prieks arī dzirdēt, ka praksē ir labs. Būs jāuzmet acs.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies! Ir tiešam labs, man jau nagi niez citas krāsas pamēģināt :)

      Delete

Latest pins