Latest Instagrams
27/02/2016

Narciso Rodriguez L'Eau For Her perfume

All of the Narciso Rodriguez perfumes are quite special and unique in some way. For me it wasn't love at first sniff - I've tried quite a few of NR fragrances and I strongly disliked almost all of them at first. But don't be fooled by first impressions - after a while come back again and maybe you will realize that you've found the one and only scent.


As the spring is approaching I wanted to get a new perfume for myself - I wanted something light and floral and dreamy and Narciso Rodriguez L'Eau For Her perfume is a right fit in for me!
As my love for peonies developed a lot during last few years I wanted to include this scent into my new perfume.

Here are some facts about Narciso Rodriguez L'Eau For Her perfume:

  • launched in February 2013
  • is a lighter version of original version For Her
  • top notes - jasmine, cyclamen, peony
  • middle notes - rose, lily of the valley, amber
  • base notes - musk, patchouli
I guess this perfume works differently on everyone - on me the main note I feel is lily of the valley followed with a hint of peony - which works great for me as I'm not the biggest fan of the rose scent.
The lasting power is great - you will still feel this in the evening.

What is your go-to spring/summer scent? And have you tried NR perfumes?



Visi Narciso Rodriguez aromāti ir diezgan specifiski un savā ziņā unikāli. Lai arī cik NR smaržas esmu mēģinājusi - nevien no tām pirmajā reizē man neiepatikās. Tomēr neļaujiet pirmajam iespaidam sevi apmuļķot - pēc kāda laika iesaku atgriezties veikalā un dot šīm smaržām otro iespēju - varbūt būsiet atradušas savas īstās un vienīgās smaržas.

Tā kā pasvasaris strauji tuvojas, vēlējos iegādāties jaunas pavasara/vasaras smaržas - gribēju kaut ko vieglu, sapņainu un un ziedu aromatu balstītu un Narciso Rodriguez L'Eau For Her smaržas bija īstās! Tā kā pēdējo gadu laikā mana mīlestība pret peonijām ir augusi milzīgos apmēros, ļoti vēlējos, lai manās jaunajās smaržās būtu arī peoniju aromāts.

Daži fakti par Narciso Rodriguez L'Eau For Her smaržām:
  • šis aromāts ir izlaists 2013.gadā
  • šīs smaržas ir For Her oriģinālo smaržu vieglāka versija
  • augšējās notis - jasmīns, ciklamenes, peonijas
  • sirds notis - rozes, maijpuķītes, dzintars
  • pamata notis - muskuss, pačūlija
Šis ir tas aromats, kas uz katra cilvēka sevi parada savādāk - uz sevis es jūtu spēcīgu maijpuķīšu aromātu, kam seko peonija. Manā gadījumā tas ir lieliski, jo neesmu lielākais rozes aromāta cienītājs. Arī noturība šī smaržām ir ļoti laba - pēc garas darba dienas smaržu sajutīsiet pat vēlu vakarā.

Kas ir jūsu pavasara/vasaras aromāts? Vai esat mēģinājušas kādas no Narciso Rodriguez smaržām?

2 comments:

  1. Nekad neesmu mēģinājusi šīs smaržas, bet kad tuvākajā nākotnē būšu Douglas vai Stockmann, noteikti noprovēšu, jo vēlos atrast jaunas smaržas pavasarim! :)
    Jasmīns un peonijas? Yes, please! :)

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noteikti pamēģini, ceru, ka patiks :)

      Delete

Latest pins