Latest Instagrams
30/07/2016

Ķermeņa kopšanas produkti no Siberika

Siberika ir tas veikaliņš, kuram ir grūti vienaldzīgi paiet garām - cenas, un produktu klāsts tā vien vilina. Tadēļ, nav nekāds brīnums, ka kārtējo reizi nevarēju neiegriezties un neko nenopirkt. Šoreiz man pat bija konkrēts mērķis - ķermeņa krēms. Līdz šim lietotā melleņu Laura Mars krēma armomats paspeja apnikt, bet mani mīļie The Body Shop ķermeņa sviesti liekas pārāk biezi un smagi - reizēm pie uzklāšanas nepamet sajūta, ka es vienkārši staipu ādu. Tādēļ devos Siberikā meklēt vieglas konsistences "pašķidru" ķermeņa krēmu - ko arī atradu, pat veselus divus!


1. Natura EsTonica bio - mitrinošs ķermeņa krēms "Oranžās lācenes".
Bez minerāleļļām un parabēniem. Satur C vitamīnu, zīda aminoskābes un hialuronskābi. Organiskais lāceņu ekstrakts, bio apelsīna ekstrakts un aktīvo ingredientukomplekss mitrina, baro un tonizē ādu, padarot to gludu kā zīds.
Krēmam ir ļoti patīkama viegla tekstūra un maigi oranža krāsa, ka arī diezgan izteikta citrusīga smarža. Krēms tiešām ļoti labi mitrinā ādu, vienīgā piebilde - ir diezgan jāpiestrādā lai produktu reāli "iedabūtu" ādā, jo tas nemaz tik ātri neiesūcas.
Tilpums - 300ml
Vertējums - 8/10
Cena - 2,89€

2. Le Cafe de Beaute mitrinošs krēms - sufle ķermenim.
Nesatur silikonus un parabēnus. Laima sula tonize ādu, uzlabo tās elastību, pieškir svaigumu, uzlabo mikrocirkulāciju šūnās. Laims piesātina ādu ar vitamīniem un barojošām vielām. Pomelo ekstrakts paaugstina tonizējoso efektu, dziļi mitrina, normalizē ūdens-tauku balansu, piešķir ādai veselīgu, koptu izskatu. Apelsīna eļļa dziļi baro un atjauno.
Šis viennozīmīgi ir mans favorīts - patīka gan izteiktais laima aromāts, gan fakts, ka krēms ļoti viegli uzklājas un ātri iesūcas ādā. Arī iepakojums ir ļoti ērts - ar dozatoru.
Tilpums - 200ml
Vērtējums - 9/10
Cena - 3,95€

3. Le Cafe de Beaute roku krēms.
Nesatur silikonus un parabēnus. Vīģu ekstrakts stimulē apmaiņas procesus, padara ādu maigu. Mandeļu eļļa mitrina, baro un mīkstina. Aprikožu eļļa atsvaidzina, tonizē un atjauno ādu.
Protams, ka es nevarēju aiziet bez roku krēma. Konkeri sim krēmam ir ļoti izteikta salda vīģu smarža, par kuru neesmu gluži sajūsmā. Nav tā, ka smarža pavisam nepatīk, bet ikdienā dodu priekšroku nedaudz neitrālākiem aromātiem. Savādāk iebildumu nav - ļoti mitrinošs un patīkams produkts.
Tilpums - 75ml
Vērtējums - 7/10
Cena - 1,99€

Kāds ir jūsu šībrīža mīļākis ķermaņa krēms?
Vai bieži apmeklejat Siberika veikalus?

No comments:

Post a Comment

Latest pins