Latest Instagrams
01/06/2014

Ekoloģiskā kosmētika no MOSSA

Arī man nu ir kaut kas no MOSSA - ekoloģiskās kosmētikas sērijas jeb citiem vārdiem sakot MADARAS bērniņš :) MOSSA ir īpaša ar to, ka savā sejas kopšanas kosmētikā izmato Ziemeļu reģionā augošus augļus un ogas, tā ka tropisko augļu aromāti mums ies secen, bet tā vietā produktus rotās mums zināmas un labi pazīstamas dabas veltes.

Sev izvēlējos produktus ar mellenes vitamīnu, kas mazi uzrunāja visvairāk, un savu izvēli nemaz nenožēloju. Iegādājos spēcinošu vitamīnu toniku un mitrinošu dienas krēmu.
Abi produkti ļoti patīk un šī ir viena no retajām reizēm, kad pamanu ka kāds produkts tiešām labvēlīgi uzlabo manas ādas stāvokli. Vienīgais, kas mulsina ir diezgan spēcīgā alkohola smarža dienas krēmam - pirmajās lietošanas reizēm to ļoti jutu, bet tagad laikam esmu jau pieradusi. Manā skatījumā krēmam liels pluss ir iepakojums-ļoti patīk, ka ir dozators un nav jāšņakarējas pa produktu ar pirkstiem.


Un toniks ir vienkārši lielisks, smaržo pēc īstām mellenēm, ir atsvaidzinošs un manai ādai ļoti patīk - vai var vēlēties vēl vairāk?

Vai Jūs jau izmēģinājāt kādu produktu no MOSSA sērijas?

Jauku dienu vēlot,

Santa

2 comments:

  1. Šobrīd lietoju kazeņu nakts krēmu, man patīk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es plānoju kaut ko no acu kopšanas produktiem iegādāties... Esmu no draudzenes dzirdējusi labas atsauksmes :)

      Delete

Latest pins