Latest Instagrams
28/11/2014

Rose of Bulgaria lūpu balzāms

Sveikas! 

Kad pirms apmēram 5 gadiem ar draudzenēm viesojāmies Bulgārijā, kādā no suvenīru veikaliņiem līdz ar dažādām lellītēm, ievārījumiem un rožūdens pudelītēm iegādājāmies arī mazmazītiņu trauciņu ar lūpu balzāmu. Vairāk gan vajadzības spiestas-agrais pavasara vējš Sofijā mūs bija pārsteidzis nesagatavotas un lūpas prasījās pēc balzāma. Neko dižu to tā negaidījām -kas labs var būt no suvenīru veikalā pirkta lūpu produkta, kas maksāja labi ja 2 eiro. Bet kā mēs kļūdījāmies - mūsu rokās bija nonācis īsts dārgums, labākais balzāms ko jebkad biju lietojusi. Visas bijām sajūsmā un rūgti nožēlojām ka katra paņēmām tikai pa vienam. 

Neskatoties uz mazajiem apjomiem - 5ml, tas kalpoja ļoti ilgu laiku, un kad pēdējais kriksis bija izķeksēts no tūbiņas, aši metos Ebay plašumos, lai atrastu "papildporciju". Un atradu arī - par aptuveni 5 eiro esmu atkal kopā ar savu Bulgārijas rozi.



Produkta plusi - ļoti patīkama smarža, ļoti mitrinošs, patīkama konsistence -nav pārlieku smagnējs un ķēpīgs, nesatur parabēnus.
Produkta mīnusi - neesmu sajūsmā par lūpu produktiem, kas jāķeksē ar pirkstu un burciņām.

Ja jūs meklējas produktu, kas lieliski mitrinās lūpas, aukstajos ziemas mēnešos pasargās tās no sprēgāšanas un lieliski smaržos tiešām iesaku Rose of Bulgaria lūpu balzāmu. (iegādāties var šeit)

Kāds ir jūsu mīļākais lūpu balzāms?

2 comments:

  1. Kad biju Bulgārijā, iegādājos komplektu no šīs firmas - roku krēms, vannas sāls un ziepes. Roku krēms bija izcils! Pēc tavas atsauksmes ļoti vēlos pamēģināt arī šo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pamēģini - domāju, ka nenožēlosi :) Un mannsavukart nagi niez roku krēmu atrast - to nekad nevar būt par daudz :)

      Delete

Latest pins