Latest Instagrams
24/01/2015

The Body Shop ķēriens.

Arī es, kā jau mēs visas, janvārī nevarēju paiet garām TBS izpārdošanām. Tiesa gan, laika trūkums un nogurums darīja savu, līdz ar to no veikala izgāju tikai ar trīs lietām - Passion fruit (Marakuja) ķermeņa sviestu un dušas želeju un vannas marmelādi "Glazed apple".





Par TBS piekritēju kļuvu tikai pirms pāris gadiem, iepriekš veikalā smaržojot tūbiņas, produktu smaržas man likās pārāk spēcīgas un nedabiskas, līdz es atklāju, ka produkts, jau uzklāts uz ādas smaržo daudz labāk (vismaz manam degunam tā šķiet) - un  tā arī sākās mana TBS mīlestība.
Marakujas sērija ir viena no manām visu laiku iemīļotākajām - krāsa, smarža - vienkārši kaifoju no tās. Un mans draugs, kas necieš nekādus aromātiskos produktus, un turas no manis pa gabalu, kad pēc vannas tos lietoju bijā sajūsmā par marakujas ķermeņa sviestu! Vienīgais ko tiešam ļoti nožēloju ir tas, ka nepaņēmu vismaz trīs dušas želejas :) Un vēl vienu ķermeņa sviestu. :)



Glazed apple jeb cukurotais ābols ir mans nākamais mīļākais aromāts pēc marakujas, un šīs sērijas brīnumproduktu vannas marmelādi gribēju dabūt savos nagos jau no rudens. Pats nosaukums vien ir bezgala vilinošs - cukurotā ābola vannas marmelāde - kā lai to negrib?! Struktūra produktam tiešām "marmelādīga", un smarža ir tīrāka un garšīgāka, nekā šīs pašas sērijas ķermeņa sviestam. Baigās putas vannā man nesanāca uzburt, bet smarža vienalga bija nepārspējama! Noteikti iesaku izmēģināt!

2 comments:

Latest pins