Latest Instagrams
07/03/2015

NARS Sheer Glow foundation - atsauksme

NARS Sheer Glow ir viens no NARS populārākajiem un blogu pasaule vairāk apjūsmotajiem produktiem. Piemērots lietotājām ar normālu/sausu ādu un sniedz ļoti dabisku efektu.
Izvēlējos toni Ceylan un sakrustotiem pirkstiem gaidīju kurjeru ļoti cerēdama, ka ar toni nebūšu kļūdījusies un tas man derēs (kurš gan grib ķēpāties ar preču atgriešanu!). Saņemot produktu vilšanās nebija-tonis derēja un Santa bija laimīga.


Vairāk par pašu produktu. Vizuāli produkts ir pievilcīgs- bieza stikla pudele un melns vāciņš, bet mazs nieks par ko pavisam aizmirsu tonālo krēmu pasūtot - tas nāk bez produkta dozatora jeb pumpīša - respektīvi - noskrūvējot vāciņu vienīgais veids ka dabūt produktu ārā ir to uzmanīgu uzliet uz rokas. Darbs ir izdarāms, galvenais, lai atbildīgajā brīdī nenotrīc roka! Pieņemu, ka problēmas sāksies brīdī, kas produkts ies uz beigām - ar dozatoru tomēr ir vieglāk pārpalikumus izpumpēt, bet par to uztrauksimies kad pienāks laiks. P.s - pumpīti var iegādāties arī atsevišķi, pasūtot kopā ar tonālo, bet kā jau minēju, pasūtīšanas brīdī par to nedomāju.





Pats tonālais krēms ir ļoti vieglas konsistences, ļoti labi klājas un uz ādas ir ļoti labā ziņā neredzams - to uzklājot āda izskatās dabiska, nav acīmredzams fakts, ka tiek lietots tonālais krēms. Tas izlīdzina sejas toni un mitrina ādu un piešķir tai patīkamu spīdumu. Tam ļoti labi atbilst apzīmējums, ko izlasīju kādā citā blogā - izskatās kā tava āda, tikai labāk!

Arī noturība ir laba - esmu no tiem cilvēkiem, kas dienas laika ļoti bieži "aiztiek" seju - berzēju pieri, balstu zodu uz plaukstas, berzēju acis - līdz ar to ļoti ātri produktu vienkārši norīvēju no sejas un šis tonālais krēms diezgan labi panes manus izgājienus - nu jau rit astotā stunda kopš to valkāju, un pat pēc mazas diendusas tas vēl nav pametis manu seju un vēl maskē manas pumpas (tā kā tas ir vieglas konsistences - tas nedara brīnumus maskēšanas ziņā, bet ar makeup bāzi un konsīleri ir ok). 

Kā Jums ir ar Nars produktiem? Kas ir mēģināts un kā patīk?

5 comments:

  1. Ahh... gaidu savu nars pacinu :) pumpiti ari piemirsu pasutit:D

    ReplyDelete
  2. Ahh... gaidu savu nars pacinu :) pumpiti ari piemirsu pasutit:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njā, bez pumpīša nav tā ērtākā lietošana, bet ja piešaujās ir ok ;)

      Delete
  3. Visu laiku gribas notestēt šo brīnumu, bet īsti nezinu vai tas saderēs ar manu kombinēto seju, ka nav tā, ka pēc uzklāšanas man ir tikai dubults "glow" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tā kā man sejas āda ir sausa/normāla es par laimi nespīdu - āda tikai izskatās veselīgi dabiska :) Dubults glow ir riskants pasākums :)

      Delete

Latest pins