Latest Instagrams
01/03/2015

Molecule 03 Escentric Molecules - savādākas smaržas

Ja vien neesat gluži svešas ar blogu un YouTube skaistuma nišas nozari, pieņemu, ka esat dzirdējušas par Molecule Escentric smaržām. Visslavenākās un vairāk apjūsmotās bija tieši pirmās šīs līnijas smaržas Molecule 01 Escentric Molecules, kam sekoja vēl divas versijas.
Īsumā par smaržu konceptu - smaržas darbojas molekulārā līmenī, pašām par sevi tām īpašas smaržas nav, bet uz katra cilvēka tās smaržo savādāk, turklāt īsteno aromātu sajūt nevis pats smaržu valkātājs, bet gan apkārtējie. 
Pats par sevi saprotams, ka tāpat ka daudzi citi, arī es biju ieinteresēta pamēģināt šo brīnumu. Un šī vēlme piepildījās Ziemassvētkos, kad draugs uzdāvināja Molecule 03 Escentric Molecules, tātad trešo un mazāk populāro versiju.



Protams, ka nevarēšu komentēt pirmos divus aromātus, bet trešais ir ...interesants. Šo smaržu sakarā gribas gan apšaubīt versiju, ka uz katra cilvēka un katram cilvēkam tās smaržo savādāk. Man un arī citiem tās smaržo tikai un vienīgi pēc svaigi nomizota pomelo augļa - gan smaržojot no pudelītes gan uz ādas. Ne pielikt ne atņemt. Aromāts ir izteikti unisex ar izteiktu citrusaugļa rūgtenumu. Noteikti tas nav ziemas smaržas-pārāk spēcīgas un rūgtas un vismaz man pašlaik uzdzen galvassāpes. Bet noteikti vēlos tās atkal izmēģināt vasarā- karstā laikā, domāju ka tās sevi varētu parādīt no pavisam citas puses un rūgtenums liksies atsvaidzinošs nevis nomācošs.
Vai esat mēģinājušas kādas no Escentric Molecules smaržām?

No comments:

Post a Comment

Latest pins