Latest Instagrams
18/04/2015

MÁDARA DETOX dziļi attīroša maska ar Latvijas ezera dūņām.

Šis ir otrais MÁDARA produkts manā kolekcijā. Pirmais bija draudzenes dāvinātais roku krēms (atsauksme šeit), kas arī mani pamudināja vairāk pievērsties MÁDARA produkcijai.
Tā kā mani vēl joprojām vajā problēmas ar sejas ādu un pumpām (goda vārds- pat pusaudžu gados nebija tik traki) - izlēmu ka dziļi attīroša maska ir tieši tas, kas man vajadzīgs.


Ko saka ražotājs?
Dziļi attīroša detoksikācijas maska ar Latvijas meža ezera dūņām sašaurina poras un attīra, radot atsvaidzinātas, matētas un vitalizētas ādas izskatu.

Iedarbība: 
1. Attīra - absorbē liekās ādas eļļas, sašaurina poras un mazina izsitumus. 2. Detoksicē - aktīvā dūņu sastāvdaļa uzsūc ādā esošos toksīnus un smagos metālus, palīdzot tos izvadīt. 3. Atjauno - mazina pūtīšu, nelielu iekaisumu atstātās pēdas. 4. Uzlādē - pateicoties mikroelementiem un vitamīniem nodrošina vitalizētas un mirdzošas ādas izskatu. 5. Mitrina - dūņu koloidālā struktūra palīdz saglabāt ādas mitruma līmeni.

Man vispār ļoti patīk dūņu/mālu maskas- tieši pats process, kad maska sacietē uz sejas un tu jūties kā māla skulptūriņa, mani nez kāpēc ļoti iepriecina. Maska ir diezgan biezas konsistences, bet tas pat palīdz produkta uzklāšanā - tieši biezās konsistences dēļ to var izdarīt vienmērīgi un akurāti. Iedarbības laiks 5-10 minūtes, kuru laikā varat pabiedēt līdzcilvēkus un kaķi. Vismaz man likās, ka maskai ir nedaudz sildošs efekts, bet tas nav pārāk izteikts. Un kā jau visiem MÁDARA produktiem arī šim ir specifiska, spēcīga un dabiska smarža - kas man patīk.


Pēc maskas sajūtas ir fantastiskas - āda izskatās ļoti tīra un svaiga, poras tiešām ir nedaudz samazinājušās un nevar nepieminēt to, cik ļoti zīdaina un mīksta tā kļūst.

Par maskas pozitīvo iedarbību šaubu tiešām nav, turklāt šis ir tas produkts, kurš sevi parāda jau no pirmās lietošanas reizes - par ko protams prieks.

Cena 23.50 €

Kādas ir Jūsu domas par šo produktu?
Kādas vēl maskas varat ieteikt?

4 comments:

  1. priekš manis bija pa stipru ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esmu sapratusi, ka man tieši stiprākas der, katram savs :)

      Delete
  2. Man patīk, lai gan tagad nedaudz slinkoju un lieku retāk. Tad, kad bija dikti izteiktas problēmas ādai, liku laikam divas reizes nedēļā un tad efekts tiešām bija jūtams. Man patīk, ka viņs ir ekonomiska. :)

    ReplyDelete
  3. Es arī slinkoju - plānoju 2x nedēļā, nu bet aizmirstas nedēļas vidū uzlikt! Laikam jāpieliek lapiņa pie spoguļa :)

    ReplyDelete

Latest pins