Latest Instagrams
04/10/2015

Septembra favorīti

Šis septembris nebūt nebija no tiem labākajiem un veiksmīgākajiem - žēl, jo parasti septembris ir bijis viens no maniem mīļākajiem mēnešiem. Viss sākās ar to, ka nomira viens no maniem pūkaiņiem, tad pēc kāda laika pati saķēru rudens vīrusus no kuriem vēl īsti nevaru tikt vaļā. Līdz ar to favorītu šomēnes nav daudz - nebija ne laika, ne vēlēšanās, ne arī vajadzības lietot un testēt produktus. Tomēr ir dažas lietas, kas man tomēr bija mīļas šajā mēnesī.


Converse apavi - iepatikās samērā nesen, skolas laikā pat doma par tāda veida apaviem lika saraukt degunu, bet pašlaik esmu par tiem stāvā sajūsmā. Roku un sirds liekot varu teikt, ka tie ir ērtākie apavi kādi man jebkad ir bijuši. Un katru reizi kad tos valkāju pati sev liekos nu traki stilīga :) Kas uzlabo manu pašvērtējumu un garastāvokli. Es gan laikam neesmu no tiem, kas uzskata ka novalkāti un apbružāti Conversi ir tie labākie, tāpēc līdzi nēsāju mitro salvešu paciņu un pucēju baltos purniņus pēc katras dubļu švīkas.

Grāmata - Kajsa Ingemarsone "Citroni dzeltenie" - man ļoti patīk lasīt, sevišķi rudenī un ziemā, kad ir tik patīkami ieritināties zem siltas segas ar kūpošu tējas krūzi rokā un iegrimt kāda cita iztēles pasaulē uz mirkli aizmirstot savas domas, rūpes un ikdienu. Kajsa Ingemarsone ir zviedru rakstniece, un man vispār parīt skandināvu literatūra, tā šķiet tuvāka mūsu mentalitātei un ir nedaudz reālāka un skaudrāka, nekā daži labi amerikāņu romāni. Ļoti viegli lasāma grāmata, ar paredzamām beigām, ideāla drēgno rudens vakaru īsināšanai.

Yves Saint Laurent Black Opium - smražas, kuru dēļ pagājušo ziemu juka prātā teju visa blogeru kopiena, un kuras man savukārt nu pavisam nepatika. Bet tas bija tad - pagājušajā ziemā, jo kad septembra sākumā tīri intereses pēc izlēmu veikalā tās vēlreiz pasmaržot man tās iepatikās. Iepatikās tik ļoti, ka vairākas donas ostot testera papīrīti sapratu, ka ir jāpērk nost. Smaržas ir ļoti saldas un intensīvas, bet tas man netraucē tās lietot ikdienā - tiesa gan, kad ārā ir vēsāks.




Daniel Wellington pulkstenis - mana apsēstība ar pulksteņiem turpinās. Un Wellington pulkstenis jau sen bija manā vēlmju sarakstā. Patīk neizsakāmi - tas it tik viegls un plāns! Pasūtīju arī maināmo auduma siksniņu - ar zilām un baltām svītrām, ja nu melnā siksniņa apnīk.


MAC Captive - mana pirmā MAC lūpu krāsa, tonis Captive, manuprāt ir ideāls rudenim - tumšs un piesātināts, bet ikdienai piemērots. Noteikti vēlos papildināt savu kolekciju ar MAC produktiem (aizdomas, ka nākamais pirkums varētu būt Ruby Woo lūpu krāsa).

Rimmel Salon Pro nagu laka tonī 306 Velvet Rose - ļoti jauks, es teiktu tumši vecrozā tonis, varbūt nav pati rudenim raksturīgākā krāsa (man rudens saistās ar tumšiem piesātinātiem ogu toņiem). 

Avene Soothing Moisture mask - esmu lietojusi šo produktu pietiekami ilgu laiku, lai tas ieņemtu stabilu vietu manos favorītos. Maska dara visu ko ražotājs sola un ir mans glābiņš reizēs kad jūtu, ka āda sāk niķoties.


Tie ir mani favorīti īsumā. Ceru, ka oktobris būs man patīkamāks un veiksmīgāks mēnesis. Tāpat ceru, ka veselība un laikapstākļi ļaus vēl pabaudīt zelta rudeni un apciemot Siguldu :)

Kāds jums ir bijis septembris? Vai esat lietojušas kādu no maniem favorītiem?

2 comments:

  1. Lai gan kedu ziņā mana lielā mīlestība ir Vans kedas, tomēr atzīstu, ka arī Converse ir super ērtas un patīkamas!
    Es visu laiku arī vēlos kaut ko iemēģināt no MAC kosmētikas, bet kaut kā vēl neesmu tam pieķērusies... Un Avene mani ir ieintriģējusi un esmu jau pasūtījusi sejas krēmu. Senāk nemaz nezināju, ka viņi koncentrējas tieši uz sausu un jutīgu ādu! :)
    Veseļojies un lai veiksmīgs oktobris! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man draugs arī saka, ka Vans esot ērtākas, un domāju, ka drīzumā iegādāšos arī kādas no Vans kedām, jo pēc Converse iegādes sapratu, ka gribas vairāk sportiskus un ērtus apavus valkāt - laikam mainās gaume man :)
      Es arī pirmajam MAC pirkumam briedu ilgu laiku, bet tagad āķis lūpā :)
      Starp citu - kompliments tavam blogam - es to dievinu, tik skaists un interesants!

      Delete

Latest pins