Latest Instagrams
05/03/2015

Iepērkamies internetā - selfriges.com

Mūsdienās internetā iepērkas teju visi. Tas ir ātri, ērti, nav vajadzības iet āra no mājas un ir iespēja bez problēmām iegādāties Latvijā nenopērkamas preces.
Tā nu drūmā svētdienas pēcpusdienā klejojot pa internetu sāku domāt, kur lai atrod interneta veikalu kurā varētu pasūtīt dažus no produktiem, kas jau laiciņu ir manā wishlist  - NARS, Tom Ford, Charlotte Tilbury u.c. Tā nu uzgāju selfridges.com un sāku pētīt viņu piedāvājumus un iespējas pasūtīt preci uz Latviju.



Plusi ir tādi ka var pasūtīt ļoti daudzus kosmētikas brendus, kas pie mums nav tik viegli dabūjami, produktu klāsts ir ļoti plašs un tiek piedāvāta piegāde uz Latviju. Neliels mīnuss - piegāde nav lēta - 15 GBP jeb 20.69 EUR, bet sāpi par piegādes maksu var mazināt pasūtot kopā ar draudzeni vai kolēģi un piegādes maksu sadalot (ko darīju arī es).

Pasūtīšana un reģistrēšanās mājaslapā ir ļoti vienkārša un ērta, apmaksu ir iespējams veikt ar PayPal starpniecību (cik viegli nauda aiziet ar šo brīnumrīku!) - viss ir ļoti pārdomāts un vienkāršs.
Es savu pasūtījumu noformēju svētdien, otrdien vakarā saņēmu e-pastu, kas informēja, ka paciņa ir izsūtīta un šorīt kurjers jau zvanīja pie manām durvīm. Mājaslapā arī tiek solīts, ka piegāde notiks 4 dienu laikā, bet es uz šo paziņojumu skatījos nedaudz skeptiski un tam īsti neticēju, rēķinājos ar apmēram nedēļu. Fakts,ka paciņa atceļoja pie manis nepilnu 2 dienu laikā vismaz mani sajūsmina ļoti, un liek saprast arī augstās piegādes izmaksas - vismaz saņem servisu par ko maksā :) Piegāde notiek caur DHL kurjerpastu.

Vai jau esat veikušas pasūtījumu šajā mājaslapā? Vai plānojat to darīt?

2 comments:

  1. Jā, tie pasta izdevumi viņiem tiešām ir mega sālīti, bet ir labi, ka vispār pastāv tāda opcija un sadalīt ar kādu pasta izdevumus liekas vislabākais variants.
    Vēl neesmu ķērusies tai klāt, jo drīz plānoju aizlidot un pastaigāt pa pašu veikalu :) Bet domāju, ka nākotnē gan jau izmēģināšu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kā es tevi apskaužu par iespēju klātienē tur iepirkties! (lai gan maciņam ir veseligāk, ja es netieku tādiem veikaliem pat tuvu)

      Delete

Latest pins