Latest Instagrams
18/03/2015

"Planeta Organica" organiskā mandeļu eļļa rokām un nagiem

Eļļa, kas paredzēta roku un nagu kopšanai manā kosmētikas plauktiņā ir jaunums. Esmu diezgan atkarīga no roku krēmiem (katrā somā un katrā istabā ir vismaz pa vienai tūbiņai) jo sausa roku āda iedzen manī šausmas.

Tā kā šobrīd manā dzīvē eļļas ieņēma arvien lielāku lomu - lietoju eļļas sejai, eļļas matiem un eļļas ķermenim, ieraugot šo produktu veikala plauktā roka pati pēc tā pasniedzās, arī fakts, ka ražotājs ir Planeta Organica tikai pamudināja mani iegādāties šo produktu. Manā kolekcijā ir daudzi un dažādi Planeta Organica produkti un reti kurš ir licis man vilties.

Pati roku eļļa ir iepildīta neliela eleganta brūnā stikla pudelītē ar dozatoru, kas ļaus kontrolēt eļļas daudzumu. Iepakojums to atverot izklājas ka informatīvi izglītojoša karte - kas ļauj mums gūt padziļinātas zināšanas par produktu. Smarža eļļai ir viegla un nav uzkrītoša un kā jau to varētu sagaidīt no mandeļu eļļas - riekstaina :)


Pašu produktu testēju nedaudz vairāk nekā divas nedēļas, kas man deva iespēju saprast vai šis produkts ir ar kaut ko īpašs un atšķirīgs no parastajiem roku krēmiem. Pašu eļļu lietoju vakaros pirms gulētiešanas - lai gan produkts iesūcas ādā samērā ātri un nenosmērē apģērbu vai gultasveļu - neuzskatu ka lietošanai no rītiem vai pa dienu tas būtu ērtākais variants. bet lietots uz nakti, tas lieliski iesūcas ādā un jūs pamostaties ar maigām un mitrinātām rokam.

Lietojot eļļu ilgtermiņā pamanīju, ka roku āda ir mitrināta ilgāku laiku. Man rokas, sevišķi ziemas periodā ir ļoti sausas - tā rezultātā es lietoju roku krēmus teju vai katru stundu, bet pēc eļļas lietošanas sapratu, ka sausuma sajūta rokās parādās agrākais pēcpusdienā. Jāatzīst, ka tas mani patīkami pārsteidza - jo nebiju gaidījusi šāda veida uzlabojumus.

Rezultātā varu teikt, ka šī eļļa noteikti ir iekļuvusi manu favorītu sarakstā. Un ņemot vērā, ka vienai lietošanas reizei pietiek ar 3-4 pilieniem, šis produkts būs ar mani vēl ilgi. Tas priecē!

Vai esat mēģinājušas šo produktu? Kāds ir Jūsu must have roku kopšanas līdzeklis?

2 comments:

  1. Izklausās labi! :)
    Man ļoti patīk Planeta Organica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, Planeta Organica ir viens no maniem favorītiem :)

      Delete

Latest pins